Pages

Saturday, March 31, 2012

le fat kitty

Alati on midagi, millest blogi kirjutada, aga vahel pole lihtsalt mingit tuju ega motivatsiooni. Sel juhul ma paar päeva ei kirjuta, aga siis ilmuvad mulle silmade ette need toredad, kes ilmselt pikisilmi uut postitust ootavad ja ilmselgelt on nende eesotsas preili Läte. Seega, Eneli, here it goes.Koolis ei toimunud viimasel kahel päeval midagi väga erilist. Ajaloos vaatasime ühte head filmi Põhja-Korea kohta, geograafias oli kontrolltöö, füüsikas alustasime astronoomiaga ja reedel toimus saksa keele olümpiaad. Järgmine nädal tuleb vist suhteliselt harsh, aga ma mõtlen sellele homme, kui ma koju jõuan.

Üks paks sõbralik kass vol 1

Hetkel olen Tallinnas. Käisime täna jalutamas, kokku tuli midagi 13-14 kilomeetrit vist, kui ma õigesti mäletan. Eile tassisime Vapiano koju ja mängisime terve õhtu Imagot. Ühesõnaga on väga fun ja chill olnud. Homme hommikul vean ennast mingi varase bussi peale.
Üks paks sõbralik kass vol 2

2 comments:

Anonymous said...

Ja need Sinu silmad ... neisse võiks lihtsalt uppuda. Imeilusad!

Paula said...

no, ma tänan! :D