Pages

Sunday, March 18, 2012

Katsed ja ebausk ja VÕIKUD!

Paljud teist horoskoopi usuvad? Või näiteks unenägudesse? Või siis hoopis kõikidesse nendesse halbadesse ennetesse? Ma ei tea, kuidas teiega on, aga minu vanaema usub nendesse ülemäära palju. Ma räägin täitsa tõsiselt. Hommikuti saan ma tavaliselt ennustuse terveks päevaks, mis põhineb möödunud öö unenägudel ja sama päeva horoskoobil. Umbes, et mul võib tulla probleeme mõne kaaskolleegiga (?) või et olen täna väga sarmikas või siis, et ma võin avastada midagi väga ekstravagantset. Tõsijutt. Eriti hästi läheb siis, kui ta on mõnda head unenägu näinud, kus ma a'la tuhat üks asja korda olen saatnud.
Võikud beats füüsika

Vahel kui ma oma telefoni koju unustan ja see mul värava juures taskuid läbi otsides meelde tuleb, ei lasta mind lihtsalt uksest sisse. Asi on selles, et once you leave the building, there's no going back, muidu läheb mingi targa ennustuse järgi halvasti. Seega pean ma oma vanaemale seletama, kus mu telefon on ja siis ta jookseb ning toob selle ära. Ma ei tee nalja! 
Paula conceptuali-shotid strikes üle pika aja again

Kui asjad pahupidi selga panna, siis tuleb need kas nii jätta või uued asjad selga panna. Mustad kassid toovad üle tee joostes halba õnne. Redelite alt ei tohi läbi kõndida. Kaevukaaned tähendavad õnnetust. Halvad unenäod tähendavad midagi väga drastilist! Nonsense unenäod ilmselt samuti. Hea horoskoobi puhul suudaks ilmselt kogu veevalajate populatsioon Nobeli preemiat väärt avastuse teha ja halva horoskoobi puhul läheb neil kõigil kohutavalt. 

Eneli! VAATA SÄRKI!! :P

Ma tahtsin kogu selle jutuga jõuda selleni, et eriti suurt tähelepanu pööratakse siin majas kõigele sellele enne suuremaid sündmusi. Suuremateks sündmusteks võib lugeda eksamid, esinemised ja ka sisseastumiskatsed. Seega küsis mu vanaema täna hommikul, mida ma unes nägin. Mul on hea meel, et ma midagi ei näinud!
See andmemaht peaks teoreetiliselt mu ajus sisalduma.

Mul oli hommikul selline tunne, et kordamisorgia võib isegi õnnestuda. Tähtede seis oli hea ilmselt või midagi taolist. Ilmselt läks see tunne koos tähtedega siis, kui valgeks läks. Ma küll vaatasin veel veidi inglise keelt ning uurisin füüsikat, aga kordamisoskust pole mulle antud. Lõpuks üritasin ma leppida mõttega, et kui nad mind tahavad, on mul juba vajalikud oskused omandatud ja mitte ükski preposition, ajavorm ega mataülesanne ei suuda mind üllatada! 

Edukaid katseid kõigile, ma loodan, et te saate igale poole sisse, kuhu te tahate ja et teil on hommikul väga hea horoskoop ja et mu vanaema näeb teist ainult positiivseid unenägusid. Kes minuga kutsekasse tuleb, kui ma feilin? 

4 comments:

Anonymous said...

Pole see kutsekool nii hull midagi.
Kohati ägedam, kui keskkool.

Paula said...

ega ma seda arvagi

ennnu said...

Paula, NÄGIN!

Ma tulen sinuga kutsekasse! EI, OOTA! Ma lähen ilma sinuta kutsekasse, sest sina lähed meil Härmasse või Treffi!

Ja edu Sulle katsetel!
Ja lähiajal võid minuga linna tulla, või mulle külla tulla. Igatahes, teeme mdagi lähiajal koos ? :D

Anonymous said...

Mis katsetel käisid ja mis seal küsiti?