Pages

Thursday, March 8, 2012

I'm going slightly mad

Võiks arvata, et umbes siis, kui ma olen oma teise trimestriga üllatavalt hästi ühele poole saanud, nädal aega Soomes vahetusõpilasena puhkamas käinud ja näinud, et õues hakkab see kohutav valge ollus sulama, olen ma hullult entusiastlik ja motiveeritud, aga ei...

 The joy of having the best boyfriend in the world :P

Kahjuks see nii lihtsalt ei käi ja kõik, millele ma üldse oma unesegase peaga mõelda suudan on suvi, päike ja rannaliiv. Kuigi arvestades eksameid ja katseid, kes teab kuna see kõik veel tuleb. Ma vahel mõtlen, et ma oleks pidanud uuel aastal lubama mõlemate trimestrite puhuks viiterida. Ühte lubasin, tuli välja. Teisega on mul selline tunne, et keegi kusagil otsustas, et ma saan trime kõik viied, kui järgmine tuleb neljarida. Ma hetkel isegi ei jaksa muretseda selle pärast.

The joy of having the best boyfriend in the world vol 2

Ja sulav lumi ei aita sellele üldse kaasa. Ühest küljest on halb, et see sulab. Igalpool on mingi räige uisuväli ja punktist A punkti B jõudmine võtab terve igaviku. Peale selle ei suvatse trolliv päike seda veel niipea lõpuni ära sulatada, vaid kiusab mingite üksikute asfaldilaikudega. Niuks. Teisest küljest on see hea, sest nii on vähemalt lootust, et tuleb see supermõnus suvi.

Täna on naistepäev, woohoo. Käisime empsi, Vantsu nr 2 ja Joosepiga Shakespeare'is. Ja pärast ma saatsin Joosepi trenni. Selle aja jooksul suutis ta näiteks puu otsa ronida ja jää peal liugu lasta. Ja mind seljas mööda Emajõge tassida näiteks. Sest ta on awesome. Kui .gif ei tööta, siis klikkige peal, should do the trick.

;)

No comments: