Pages

Wednesday, March 21, 2012

like memories that deafen us like hurricanes

Katsed on läbi ja mul on nüüd täielikult vaheaeg. Võiks arvata, et ma umbes nagu naudin seda ja teen asju, mille jaoks mul muidu aega ei ole ja olen sõpradega ja võib-olla tegelen nende kuhjuvate kohustustega, et koolis nii raske poleks. Või siis mitte...


Joosep sõitis täna Saksamaale. I mean.. lendas, sõitis, läks. Igatahes ei oska ma oma eluga miskit peale hakata nüüd. Ma avastasin, et mul on msni listis päris palju muid inimesi. Wow. Ei, tegelikult pole asi nii hull. Ainult natukene. Kõik küsivad, mis värk on, et ma msnis rääkima olen hakanud. Sorry guys. Keegi kinno tahab minna? :D Või piljardit mängima? 


Täna käisin igatahes pilte tegemas. Tegin mingi mõnusa suure ringi ja kõndisin kõikvõimalikud jõeäärsed kohad läbi. Uued teksad ostsin ka, aga need on seal kusagil viimase pildi peal, just sayin'. Ma registreerisin ennast järvejooksudele ära. Tegelikult küll ainult esimesele, Viljandi omale või midagi. Ma tean ainult, et see on 12 kilomeetrit pikk ja et ma eelduste kohaselt peaks selle läbi jooksma. Ma saan hakkama küll!


See geniaalsus lihtsalt. Armastus on betoon. Ma poleks suutnud ise paremini sõnastada, tõesti. 


Tsau uutele follower'idele, mulle te täitsa meeldite. Vähemalt ei pea Eneli üksi mu blogi lugema. 

No comments: