Pages

Friday, March 30, 2012

7


Füüsika on see aine, kus mul on jooksvaid hindeid kolmest viieni. Ja seda puhtalt selle pärast, et mulle meeldib selle tunni teoreetiline pool. Mulle meeldib kuulata juttu tuumapommidest ja -reaktoritest, mulle meeldib kuulata kogu seda tarka juttu astronoomiast ja isegi radioaktiivsusest. Tegelikult meeldib mulle ülesanedeid ka teha, aga neid me teeme lihtsalt väga harva. Asi on lihtsalt selles, et Vällikule meeldib kontrolltöös küsida neid asju, mis on minu jaoks täiesti ebatähtsad. Ma võiks sinna kirjutada kõigest muust, aga mitte sellest, kus tekib valgus. Aga ilmselt on Vällik aru saanud, et ma olen lihtsalt preili Adamson, kes huvitub faktidest. Ja üleüldse olen ma teadlik, et kogu mu füüsikateadmiste pagas ilmselt ei vasta sellele, millele ta kõigi standardite järgi vastama peaks, aga vahet pole. Mulle meeldib füüsika. Ja pilt VÕIB olla eksitav, Coca-Cola pudeli pärast, aga tegelikult on see mu sweet füüsikaklass, kus me Eneliga meeletult produktiivseid tunde veedame. 

No comments: