Pages

Thursday, March 29, 2012

6


Ma tean, et eelmised 5 olid eesti keeles ja see on nüüd ühtäkki inglisekeelne, aga sellel on väga lihtne seletus. Ma tegin endale geograafiatunnis selle patsi ja mõtlesin, et see on another hea idee photo challenge'iks, sest punkt üks, see on see, mida ma oma igavatel hetkedel teen: punun oma juukseid patsi. Vahet pole, kas kalasabasse, prantsuse patsi või teen lihtsalt hunnikus pisikesi punupatse. Midagi sinna poole ma igatahes tegema kipun. Ja punkt kaks, mulle lihtsalt meeletult meeldivad need. Vahet pole, kelle tehtud või kelle peas. Eriti mõnus on siis, kui Eneli tehtud ja minu peas ;) Aga üldkokkuvõttes otsustasin ma just selle geograafiatunni ajal, et ma postitan ühe punupatsipildi täna. Ja kui nüüd ringiga inglise keele juurde tagasi tulla, siis see on puhtalt selle pärast, et need seitse minutit tunni lõpust ei suutnud ma leida ühtegi mõistlikku eestikeelset vastet sõnadele "braided hair". Punupatsid kõlas natuke valesti, sest sinna alla lähevad kõik waterfallid, french braidid, kalasabad jne. Punutised ei ole just ilusaima kirjapildiga sõna, mida ma näinud olen. Palmikud tuletavad mulle käsitöötunde meelde. Seega, sorry, aga ma lihtsalt pidin kirjutama braided hair. Ja see on tõesti mu uus juuksevärv, jah. See on eest selline veider roosakas-lillakas. 

2 comments:

Anonymous said...

Mu arust just ilus värv, ära põe :)

Paula said...

tagant on üsna meeldiv, tõesti... :)