Pages

Sunday, March 25, 2012

2


Lahutamatu osa Paula elust ilmselgelt. Kuigi ma pean tunnistama, et ma olen hull sissy ja joon väga magusat lattet ehk siis nagu kõige kõige softimat varianti kohvist, siis mulle endale vähemalt meeldib. Ja vahet ei ole, kus ma seda joon. Hommikul kodus või õhtuti Joosepiga Coffee In'is (meil on mingi täringudiil, see kes saab suurema arvu mingis täringu app'is, saab maksta, ta on haigelt hea selles:S), ikkagi on see megahea. Joosep küll ei mõista, kuidas ma mingit karamellisiirupiga lääget kohvi saan juua, aga vähemalt olen ma ise rahul :P

3 comments:

Eneken said...

Punkt 1 - mina kontrolliks, kas Joosepil äkki pole miski "täiedustega" täring - küsi Rene käest, ta on täringucheatskeemide spets ;) ja punkt 2 - Joosep peab kõvasti mõistmist harjutama, sest lääge kohv ongi ainus joodav kohv (kanged kohvid on ainult tehtavad :P)

Paula said...

Kusjuures ma olen üritanud aru saada, kas see app võib mingi cheatskeemiga olla, aga ta kas cheatib väga hästi või on see täiesti aus mäng. Kohvi kohta - TÕSI!

Eneken said...

no kui see on APP, siis usu mind, keegi on sinna häkkinud :D