Pages

Saturday, March 24, 2012

1


Ma otsustasin teile mingi 100 asja listi teha, mis mulle meeldib, aga mitte lihtsalt listina, vaid piltidena. Tumblri inimesed ilmselt tunnevad idee kusagilt ära, aga since ma Tumblrit ei kasuta, siis ma kannan selle Bloggerisse üle. Põhimõtteliselt on see photo challenge, sest ma teen selle jaoks kõik pildid eraldi - vanu pilte ei kasuta.

Esimene on Guns N' Roses. Ma olen tähele pannud, et kui miss Paulal on paha tuju, siis ta kuulab Guns N' Rosesit ja ühel hetkel tal enam pole paha tuju. Pealegi, Sweet Child O' Mine on lihtsalt NII SUPER LUGU. Ja kõik Slashi akustilised versioonid... Aagh. Mainin ära, et mu kitarriposter pole ilma asjata pildi peal. Ülemine vasak nurk - Slashi kitarr ;)

One more thing. Ma ei tea, kas ma lisan need nagu iga päev = üks pilt, aga eks siis paistab. Vähemalt ühe lubasin lisada. Võib-olla rohkem. Oleneb. Ja ma topin need kõik ühe labeli alla, saate sealt kõiki korraga vaadata ;) Labelid leiab postituse alt ;)

4 comments:

Evelin said...

Naljakas,et me oleme täiesti erinevad inimesed,aga paha tuju=guns'n'roses=paha tuju läinud.. bam!täpselt samuti on ka minuga :) Ja samuti lahe,et otsustasid 100 asja listi teha! :)

Paula said...

Heh, Guns N' Roses on lihtsalt nii universaalne ;) Aitäh :)
Ja Sa said uue followeri juurde :)

ennnu said...

Rõõm taas näha väga tuttavat särki! :)

Paula said...

Oeh, ma armastan seda särki siiski! :)