Pages

Tuesday, February 14, 2012

Valentine's day special

Hommikul pakkisin asjad ruttu kokku ja vedasin kitarri kooli. Taarusin kogu varandusega rõivistusse ja sealt edasi klassi. Füüsikas ei toimunud suurt midagi, mulle meeldis asjadest aru saada vahelduseks. Valemitega ülesanded siiski.


Teise tunni ajal läksime Kivikese lasteaeda, kus oli hunnik pisikesi lapsi, kellele me sõbrapäeva puhul tegevuskava pidime tegema. Ma polnud alguses kindel, kuidas me hakkama saame, aga seal oli supertore. Esialgu läksime Eneli ja Frediga Krõllide rühma, kus minu arvates oli lõppkokkuvõttes kõige toredam. Minu isiklikud lemmikud, kui nii võib öelda, olid blondi peaga väga kelmikas poiss Uku ning üks pisike siniste silmadega tüdruk, kes Fredile lamba ja südamega kaardi tegi. Mängisime mingeid ringmänge ja tüübid läksid kaklema, et kes mul käest saab kinni hoida. Ma ütlesin, et igaüks võib ühe sõrme saada, neid on mul kümme.


Peale seda läksime alla saali, kus ka tantsiti ringmänge ja Oskar ning Sander olid väga ahistatud nägudega. Kuigi, Oskaril oli mingi haigelt äge sõber seal! Ja siis me mängisime veel natuke ja käisime veel mõnes rühmas ja lõpuks tulime kooli tagasi.

Midagi muud ma ei mäleta. Ma video callisin Joosepiga terve keemia tunni, mis oli üsna lõbus. Eriti õpetaja arvates muidugi. Ja peale tunde sain mingite kolmanda klassi tüdrukutega tuttavaks, 'cause I'm just that cool. Söögivahetunnil jõime tüdrukutega kokat, lõime sõbrapäeva puhul klaase kokku ja puha.

Ja millal kunagi tegin ühe kerge valentinipäeva tripi ühe armsa totu juurde, kes loodetavasti saab varsti terveks. Anyhow, hästi ilusat sõbrapäeva lõppu teile kõigile ja aitäh, kes te mind täna meeles pidasite :)

Pildid by Maris i Laura :)