Pages

Saturday, February 18, 2012

SWEET SIXTEEN


Hommikul äratati mind enne kaheksat. Selle aja peale olin ma juba 16, kuigi mul mingit erilist tunnet küll polnud. Emps ja Rene olid väga fancy hommikusöögi teinud ja meiega liitusid onu ja Liis (ma nägin oma digi-onu!!). Peale seda oli mul maniküür, nagu selgus. Nii mõnus oli, keegi tegeles kätega tund aega.


Peale seda käisime Renega kooki ja küünlaid ostmas. Siis tuli Leelet mu sünnipäevale, wee. Peale seda läksime empsiga linna ja võtsime Frangi peale, sõime lõunat. Peale seda tulid Aime, Uku ja Villem. Ja siis mingi hetk läksime mulle kingitust ostma ja kinno. Kinopiletid olid välja müüdud, aga selle asemel läksime Vapianosse hoopis. Nomnomisime, kõht oli megatäis.So yeah, mul oli wonderful sweet sixteen ja ma sain lots of armsaid sõnumeid ja kõnesid ja tekste, niiet jeah. Tänud teile kõigile. Ma olen way too sleepy, et pikemalt kirjutada, aga homme tuleb awesome päev ;)

4 comments:

Anni said...

see kiisudega pilt on lahe :) Ja sina ka loomulikult armas nagu alati ;)

Paula said...

aitäh :)

Anonymous said...

Su emal on briti lühikarvalised? Õhhhh maailma armasaim kassitõug on see!! :)

Paula said...

ei, vene sinised tegelikult :D aga armsad on küll :D