Pages

Monday, February 20, 2012

MARISE SPECIAL EDITION

Kallis Maris!

Kuigi Sa vahel oranže postkaste inimestega segamini ajad ja susse kasside pähe kallistad; keemia või matemaatika kontrolltööde ootuses minuga karme pilguvõistlusi pead; juba kaks aastat oma perfektse blogiga minu tagasihoidliku blogi varju jätad; minu kurba saatust muusikakooli ja gümnaasiumi kokkulangevuse näol pidevalt sarkastilise alatooniga meelde tuletad; blogikommentaaridesse harva jõuad ja sedagi kirjavigade või sisuliste eksimuste pärast; olümpiaadidel minust edukam oled või ükskõik mida perfektset teed, siis Sa kvalifikatseerud siiski minu tulevaste maailmaolümpiaadide kaaslaste hulka ning ehk pinginaabriks Treffneri pinkides või vähemalt olümpiaadiklassides (siis küll ei lubata koos istuda, aga selja taga ikka saab!) ja loodetavasti saan ma Sinu kunagisest fotoraamatust allahindlust või siis lausa autogrammiga otsepostitatud versiooni POSTKASTI (khmkhmkhm). Ehk lähed Sa maastikufotode peale üle ja me saame Su raamatusse koos oode linnadele kirjutada!

Hästi palju õnne Sulle ja loodetavasti naudid Sa oma 16. eluaastat sama palju, kui mina seda viimased kolm päeva teinud olen! Või siis samapalju, kui seda edumeelset ja ülistavat blogipostitust, mis on viimse täheni Sinu jaoks välja arvestatud ja Sinule pühendatud.


1 comment:

Mannu said...

Ma. Olen. Täiesti. Sõnatu.
Ei tahaks küll iniseda, aga üks viga sul siin siiski on: tsiteerin: "...juba kaks aastat oma perfektse blogiga minu tagasihoidliku blogi varju jätad..." OOTA MIDA, preili mul-on-179-followeri-ja-miljon-kommentaari?!?!?!?!?!?!
Aga kui see viga välja jätta, siis... SEE ON KÕIGE AWESOMEM POSTITUS, MIS KEEGI KUNAGI KIRJUTANUD ON!! Kalli-kalli, love ya,
xoxo