Pages

Wednesday, February 15, 2012

I want to get away

Ma jäin ka haigeks lõpuks. Kuna mul pole seda suuremat gripipuhangut olnud, siis on võimalik, et see veel tuleb. Aga homme lähen Tallinnasse ja õpin kaks päeva keemiat. Vähemalt ise olen õnnelik ja excited. Ja emmet näen ka :)

Sõbrapäevakaardid, millega ma mässasin

Ja laupäeval on mu sünnipäev. Ma loodan, et ma saan teile siiski mingi sweet 16 postituse ja 15 kokkuvõtte teha :) Isegi kui ei jõua, siis pühapäeva õhtul teen. Pikemalt praegu kirjutada ei oska vist, tuju ka pole eriti. Lähen panen veel viimased asjad kokku ja keeran magama, sest buss läheb bussijaamast kell 7!!

Olge tublid ja toredad. Ma pärast kirjutan teile oma keemia ja allveelaevade õpitubadest ;)

'cause I'm just that cool...

Okidoki, tsau :)


3 comments:

Anonymous said...

Kui see saladus pole, siis kust sa selle pluusi said mis sul viimasel pildil seljas on? :)
Blogi kohta- mulle väga jätkuvalt meedlib su blogii !! :)
Jätkuvat tegutsemisindu sulle ! :)

Paula said...

Ei ole saladus, pluus on sellisest kohast nagu Abercrombie&Fitch:)
Aitäh Sulle! :)

TheGirlAtFirstAvenue said...

You look beautiful! :)

I have a boticca.com giveaway on my blog.. it would mean a lot if you visit my blog and check it out! See you there :)

You are one step away from winning $100! Click the link below to enter my giveaway! :)
Enter boticca.com giveaway, win $100
♥ www.thegirlatfirstavenue.com