Pages

Friday, February 10, 2012

gelingen, gelingen, stattfinden

Teisipäeva ööl vastu kolmapäeva magasin ma umbes viis tundi ja kolmapäeva ööl vastu neljapäeva magasin vist neli. Sellest tulenevalt möödus mu neljapäevane koolipäev nii uniselt, et ma tõesti ei mäleta sellest väga palju. Ma sain ballist rääkida paljudele näiteks. Ajaloos jõudsime Jaapani osa lõpuni ja õpetaja ei tea enam, mida meiega peale hakata.

Suvi, niuniu

Eneliga jõudsime unblockmefree's intermediate taseme 400 levelit läbi ja nüüd on veel 400 boonuslevelit. Me saame hakkama küll! Võib-olla mitte piisavalt ruttu, et Eneli füüsikas keskenduma saaks hakata, aga eksamite ajaks saame vast hakkama :D


Saksa keeles oli sõnade töö. Oskar oli teinud niiumbes saja sõna kohta kaardikesed ja see nägi välja nagu kokkuköitmata teatmik või midagi :D Ja siis ta kordas neid seal. Ma ütlesin talle, et ma pole jõudnud neid õppida, seega ta võib mingit suvalist sõna küsida.
Tüüp ütles: "Seda sa raudselt ei tea, aset leidma."
Paula: "Stattfinden, fand statt?"
Oskar: "See on võimatu! MINE ÄRA!"
Terve eesti keele tunni ta minuga pmst ei rääkinud, sest ta arvas, et ma olen reaalselt mingi outer space, et ma teadsin seda. Saksa keele alguses ma sain temaga uuesti jutule ja siis ta leidis uue kaardi.
Oskar: "SEDA sa küll ei tea, see on nii võimatu sõna lihtsalt."
Paula: "Noo..."
Oskar: "Õnnestuma.."
Paula: "Kas see on mingi inglise keelega sarnane või? Schaffen on midagi muud eks..."
Oskar: "Ei, see on täiesti ajuvaba, sa ei arva seda ära, vahet pole."
Paula: "Gelingen?"
Oskar: "MINE ÄRA! SEE ON VÕIMATU!" :D
Aga jah, töö sain ma nelja muidu, mis on asjaolusid arvestades väga hästi. Luuletus tuleb korralikult ära õppida ja kõne eest tuleb viis saada, siis on trimestriga lootust veel.


Igatahes... Täna on koolis kossumängud, seega tõotab tulla vähe huvitavam päev. Ja õhtul saate pikema postituse. Ma kavatsen oma flickrit või midagi uuendama hakata. Therefore need vintage pildid, eksole :D

2 comments:

Anonymous said...

sul on iphone?

Paula said...

1) see on iPod touch
2) eip, ma kunagi vahetasime Aveliisiga iPode ja siis jah... vana pilt :D