Pages

Wednesday, January 11, 2012

vägakiireennekoolipostitus

Ma sain teada, et mu toredad härmasõbrad panid mu mingile keemiaviktoriinile kirja ja ma muidugi olin surmkindel, et kahest koolist kokku ei saa võistkonda teha, aga vot siis... Ma olen valmis hävima, aga noh.. let's give it a try, see läheb mu 2012. aasta motoga kokku ju..
Mau =)

Igatahes. Peale selle tuleb kohevarsti kunagi bioloogiaolümpiaad ja täna olen peale tunde eesti keele olümpiaadiks kordamas. Eile käisin matemaatikaõpetaja käest katsete jaoks materjali küsimas. Vällik mainis veebruari ja füüsikaolümpiaadi, kus ma muide kavatsen oma ajust viimasegi jupi ära anda, sest mind pealub mõte sellest, et mul läheks nagu once in a lifetime mingil olümpiaadil hästi ja see oleks justnimelt füüsika.

27. jaanuar on see päev, kus ma oma valikeksami ära pean valima. Eile tuli mu juurde klassijuhataja ja rääkis mulle mesise häälega saksa keele eksamist, aga ma olen a'la viimased kolm saksa kõnekeele kontrolltööd kolmed saanud, seega saksa keel ei tundu olevat see ala, mida ma tegema jookseks. Samas mu daddy'l oli õigus, kui ta ütles, et selles valikus ei saa mind keegi väga aidata. Ehk siis ma kas mõtlen selle üle pingsalt kui mul selleks aega tekib (never) või teen nii, nagu Joosep ütles - kohapeal, hetkeajendil.Aga mul for real pole aega teile rohkem kirjutada, sest muidu ma ilmselt ei jõua kooli. Pildid... on randomid.. suvest, Kings Dominion, kusagil on Kanadat ka jne. Tahaks suve...

Kõik koolis kutsuvad mind metalitšikiks.

No comments: