Pages

Monday, January 16, 2012

That's right!


Ma olen avastanud tänu oma 2012. aasta motole, et kui asju on nii palju, et neid ei jõua mitte ühegi valemi järgi ära teha, siis aitab ainult see, kui neile korralikult keskenduda ja need ära teha. Mul oli väga awesome kitarritund täna, kuigi ma ei jõudnud selleks eriti õppida. Karl tegelikult on väga awesome. Te peaks nägema, kui suur naeratus mul alati näole tuleb, kui ma mängin Sweet Child O' Mine'i harmooniat ja siis Karl teeb soolokitarri. SEE ON LIHTSALT HEAVEN :D See kõlab nii hästi, meow. 

Homme on keemiaolümpiaad. Ma ei valmistunudki vist selleks, lähen ja vaatan mis mu puhas intelligents teha suudab. Samas võimalik, et need keemiaalased raamatud, mida ma lugenud olen ja muu selline on natuke mu keemiaalastele teadmistele kaasa aidanud. 

Tantsimine on nüüd läbi ja mu koondhinne oli 4/5. 

Since te ei näe mind kunagi eriti mingi bubbly keep smiling naeratusega :D Sest ma lihtsalt ei tee seda kunagi :D

Mis veel? Meil hakkab korvpall reedest ja kuna ma kurtsin Joosepile, et ma olen korvpallis kohutav, siis ta vist tõesti kavatseb mu korvpalli mängima vedada. How cool is that?! Ja ergomeetrit lähen ka järele vastama. Ma siiski kavatsen viied saada see trimester kõik. Miks? 'Cause I can! 

Ma vist ei öelnud teile veel, et mu emps kavatseb minuga oktoobris New Yorgi maratonile minna. Mis on kirjeldamatult äge, aga see tähendab, et ma pean suvel kõvasti jooksmas käima. See reminds me, et ma tahaks suve :]

No comments: