Pages

Wednesday, January 4, 2012

Rollercoaster Of Love

Tsauki.

Mu vaheaeg on suht busy igas mõttes, seega ma pole jõudnud teiega jagada seda. Eile käisin näiteks hambaarsti juures ja tehti mingi üle mõistuse äge röntgenpilt mu hammastest. Nii palju kui sealt üldse aru saab, võin ma öelda, et mu tarkusehammastega võib isegi hästi minna. Ma siiski ei pane panoraamvõtet oma hammastest blogisse, sorry :D
Aveliis @ Apollo 

Ma ei ole veel otsustanud, kas ma lähen kell kaheksa pilatesesse, mida mu digi-onu mulle soovitas või vean ennast siiski 9gagi meetingule. Ma ei taha sinna üksi absoluutselt minna, aga muidu tahaks ära käia. EDIT: Ma ei teinud kumbagi, sest kui ma linnast tagasi jõudsin, tundus soe tuba liiga ahvatlev, polnud kellegagi 9gagi meet-up'ile minna ja pilatese kohad olid täis.


Päeval käisin body's anyhow ja kuna ma jõudsin viimasel hetkel, sest kassa juures polnud kedagi, kes mulle ühe pudeli vett müüks ja ma seisin seal mingi kümme minutit, olin tulemusena täna esireas. Polnudki nii hull, keegi ei tulnud ette ja peeglit nägi hästi ja sassi minemisest on mul juba ammu suva. Põhimõtteliselt kujutage ette, et käite umbes kaks kuud ja õpite neid erinevaid samme ja siis üritate peas nendele kombinatsioonidele jooksvalt pihta saada ja siis lõpuks teete seda lihtsalt puhtast sisetundest, ilma sammudele mõtlemata ja lihtsalt naudite seda mida teete. Ja siis tulevad kõhulihaste seeriad, mida tuleb omamoodi nautida. Ma olen vist imelik, aga mulle meeldib see piir, kui sa oled neid lihasharjutusi nii palju teinud, et lihased on peaaegu täiesti blokkis ja veits valus on. :D Ma olen totally weird. Venitamisega on sama lugu :D
Ma siiski peaks ostma selle endale...

Ja käisin Aveliisiga jõululõunasöögil. Tagantjärgi kergelt. Aga kuna me lubasime minna, siis polegi väga vahet, millal. Tahtsime esialgu Pange minna, aga see oli täiesti täis ja otsustasime La Dolce Vita kasuks. Valisime oma pastasid tükk aega ja kui meil otsustatud oli, küsis Aveliis mis ma võtan. Kuna ma seda asja välja hääldada ei suutnud, näitasin menüüs ja pole hullu, et Aveliis sama asja valis. Hea valik indeed, mulle meeldis at least. Ja ploomimahlaga jäätisekokteilid on lihtsalt superhead, juhul kui te proovinud pole, siis it's a must have.

Rääkisime pikalt ja laialt elust. Pärast käisime raamatupoes ja värki. Aveliis kaotas oma kõrvarõnga ära ja otsisime seda, kõndides terve tee läbi ja leides selle La Dolce Vitast. Mingi tore kutt oli selle lambi külge riputanud kenasti. Vot siis.

Aga me käisime metsas siiski :))

Ma ei teagi nüüd. Kui teil on küsimusi, mida te ilgelt tahaks anonüümselt veebikeskkonnas nimega Formspring küsida, siis palun väga, link on siin: http://www.formspring.me/paulajohanna

Ma tegin selle uuesti, sest mul oli kaks võimalust. Kas ma kustutan blogi ära, et te oma kurje mõtteid täiesti tühja koha pealt ei arendaks või ma teen Formspringi, et te heal juhul saaks ise küsida, kuidas või mis või miks. Siis te vähemalt loodetavasti ei järelda minust täiesti lampi suvalisi asju :) Tahtsin mingit geniaalsemat nime panna, aga paulajohanna oli ainuke vaba, mille suutsin välja mõelda.


Kas ma mainisin, et mu emps kinkis mulle Ugg'id jõuludeks? Veel aasta aega tagasi olin ma kõige ugg'i vastasem inimene siin maapeal, aga mingi hetk hakkas kahtlane tunduma, et mu emps neist nii hästi räägib. Ja 2011 aasta lõpus avastasin ma nad enda jaoks. Ma tean, et kõik kutid officially vihkavad tüdrukuid, kes kannavad Ugg'e, aga you know what? Kui te neid ise prooviksite, siis te saaks aru, et need on kõige mugavamad asjad maailmas, isegi kui tüdrukud näevad nendega välja nagu mingid pardikesed. Seni, kuni neid suvel ei kanta ja need normaalsed hoida, on kõik okei. Ja I officially don't care, sest ma tean, et most important people don't care (ja need on tõesti niii mugavad :]).

Muide, ma chillasin YouTube'is ja Charlie tegi video, mida ma lihtsalt tahaks jagada teiega vahelduseks.

Agokei, that's all, Paula out. 

2 comments:

Martina said...

RHCP laulupealkiri JA Charlie video ?? vau girl sa hea.

Paula said...

at least mul on lugejaid, kes seda hindavad (Y) :D