Pages

Tuesday, January 31, 2012

Paula: "Ossu kuule, tead mis me keemias teha võiks?" Oskar: "Lõket.."

TAHAKS SUVE 

Tavaliselt on koolis päeva peale üks andekas lause, mille peale ma ütlen, et sellest saab tänane blogipealkiri, aga täna oli neid ülipalju. Parim oli siiski see, mis pealkirjaks on :D See vestlus nägi muidu välja selline, et ma rääkisin Eneliga keemiast ja siis hakkasin eest pingist Oskarit painama selle ideega..

Paula: Ossu kuule, tead mis me keemias teha võiks??
Oskar: Lõket
Paula: Haha, lol, ei, tegelikult me võiks kristalle kasvatada
Oskar: See on haigelt keeruline ju
Paula: Ah, ei ole midagi, esmaspäeval teeme need lahused ja asjad valmis, teisipäevaks on vast olemas need seemnekristallid, teeme selle kaadervärgi valmis ja siis jätame nädalaks sinna. Vahepeal laseme either Sixul keerata ja mässata nendega or käime ise.
Oskar: Ma olen teinud seda kunagi
Paula: *puppyface* Nähh
Ma just avastasin, et ma ei mäleta sellest päevast midagi, ma olin liiga närvis või midagi

Igatahes müüsin ma selle idee kutsikanäoga Sixtenile maha. Ta ütles, et kui ma kirjutan tööjuhendi ja toon talle, siis ta paljundab kõigile ja siis me võime teha seda. Fyea. Laura ja Maris tundusid ka positiivsed olevat selle koha pealt, nii et alles gut! Vähemalt ei tee me siis neid jubedaid reaktsioonivõrrandeid, mida te kõik vihkate. Me võime värvilisi kristalle teha, kui Sixul mingeid ägedaid aineid on. Ma kooskõlastan. Üks aktiivne klassiprojekt on meil veel, nimelt neljapäeval teeme kollektiivse külmapüha vist. Nii hea, kui meil umbes kaks korda aastas ühtne klass on. Siiski, täna olime veel üks kord üksteisele toeks. Siis, kui keemia klassi ette radikas oli veetud ja kõik tahtsid selle külge toetada ja nii me seal seisime nagu silgud pütis. Suht sweet, ühtne klass missugune!
Deutschland, Pergamoni muuseum prolly - hästi palju kive ;)

Füüsikas sain oma kohvitopsi tagasi. Vällik rääkis, kuidas ta kaitses seda oma elu hinnaga ja pesi seda ja blabla. Ma tänasin teda viisakalt. Eneli mängis terve tunni peaaegu UnBlockMeFree'd ja siis keset tundi käis mingi vibra üle klassi. Eneli: "Kuradi Joosep!" :D
Aveliisiga chillasime empsi pool kunagi obviously

Inglise keeles rääkisime spordist ja siis äkki õppeainetest, väga huvitav kombinatsioon. Ma jändasin oma juustega. Oskar küsis, et kas hakkasid meeldima või. Ma ütlesin, et mitte eriti, aga mul on igav. Ja siis ühel hetkel ma keerasin need kõik endale otsa ette kokku ja ütlesin: "Ossu! I'm a unicorn!" Oskar tegi kõige väljendusrikkama facepalmi ever :D 

Mingi hetk käisime sööklas, ma olin pannkoogid vale päeva peale arvestanud ja rahakoti koju unustanud, mispeale ma Enelilt euro laenasin ja endale saiakesi ostma läksin. Oskar tuli ka, et ta saaks söökla järjekorras radika peal istuda. Üles tagasi minnes jooksid kaks poissi mööda treppe alla ja korrutasid üle kooli: "ARTUR ANNAB JALAGA P****!" Normaalne kool, pole midagi öelda. 

Ma jalutan kasse USB juhtmega tavaliselt, alles gut

Ja keemias istus Eneli minu kõrvale. Jõudsin küsimused valmis. Jõudsin töövihiku valmis. Jõudsin reaktsioonivõrrandid valmis. Enelil hakkas kahju minust või midagi ja siis ta andis mulle oma ristsõnad lahendamiseks. Seal oli LÕVIKUNINGA ristsõna. Mul on pilt sellest! Ja siis Eneli naeris pool tundi, kui ma olin talle öelnud, kes on lõvikuningas ja kes on tiigrikutsu.

Teen tagasihoidlikult siiski ettepaneku neljapäeval mitte kooli ronida. Argumendiks tooksin Kristi südamliku väite, et see on võib-olla viimane võimalus koos ühtse klassina külmapüha pidada ja kuna see varem nii kui nii välja pole tulnud, võiksime seda kasvõi üks kord teha! Tuletage meelde, kuidas me seal radika ääres üksteist külg külje kõrval soojendasime! Ja kuidas me bioloogia klassis üksteise kõrval akna all maas istusime, seljad vastu radikaid! Me ei taha ju 30-kraadise külmaga seal lõdiseda, ega ju? Üks väike neljapäevane külmapüha ei tee kellelegi liiga :) Tho' peab tõdema, et neljapäeval saab pannkooke, mis on väga ahvatlev pakkumine, seega mõistan kõiki, kes söögivahetunniks kooli hiilivad ;)

5 comments:

Eneken said...

õhh... see USB-juhtmega Bondi jalutamise pilt tuletab meelde aegasid Autost... nyyyyks! Muide, me (E+R) käisime esmaspäeval Lõvikuninga 3D erilinastusel :) ja ma polnud seda varem näinud ja üsna popp oli. Ainult Rene küsis eile, kui me Liisiga nutukohti lahkasime, tuhmi pilguga, et kesse Mufasa oli... saa siis aru :D

Paula said...

Jaaa, mulle megalt meeldis see Auto, nagu sa tead :)
Oh, me pidime Joosepiga ka vaatama minema. ja trolololololol :D:D:D:D:D:D:D:D Oeh :D

Kaisa said...

PAULAAA , kas sa tahaksid mulle laenata seda H.Kariku raamatut ''Hämmastavad ained''? (A) :)

Paula said...

mul ei ole seda :D see oli mu keemiaõpetaja oma :D

Kaisa said...

aaah , nõmee -.- :D