Pages

Sunday, January 22, 2012

Let's start a riot!

Ma pole kaks päeva vist õieti omal jalal liikuda saanud ja mul on juba kõrini. See tähendab seda, et ma olen kaks päeva kodus istunud ja mul on lihtsalt kohutavalt igav olnud. Võinoh, eile ma joonistasin pool päeva, mängisin natuke kitarri, istusin 9gagis. Täna õppisin pool päeva ehk siis tegin teisipäevased ja osad kolmapäevased kodutööd ka ära, et ma saaks äkki midagi ägedat teha homme/ülehomme. Ja siis õmblesin paar tundi. Sain pluusile varrukad külge, EDUSAMMUD.Homme vean siiski kooli ennast ja üritan ellu jääda, sest kodus ma vist ei jääks. Kuigi, ma tõmbasin endale hästi palju uut muusikat selle kahe päeva jooksul. Bulletit ja Three Days Grace'i ja Papa Roachi.
Ja homme on Oxenis töö, why god, why.

Ma nägin unes, et jaapanlased korraldasid Eestis tuumaplahvatuse ja me Eneliga istusime bussi peale, et selle eest ära sõita. Geniaalne või mis.

Ja nüüd ma lähen magama. Uuesti.
Pikemad blogid tulevad siis, kui mul on actually kirjutada millestki muust peale õmblemise ja joonistamise. Kohutav! Argh.

4 comments:

Eneken said...

väga ilus ja väga meeldib :) hmm, aga: poisi ja tüdruku ma tunnen ära, aga kelle peni see on???

Paula said...

ahaa :D ma isegi ei mõelnud seda nii, aga kui sa nüüd juba tähelepanu sellele juhtisid...
ma lihtsalt arvan, et kuna ma joonistan seda pilti Enelile ja talle meeldivad kutsikad ja romantilised komöödiad, siis üks oksa tassiv pisike peni ei tee paha :P

ennnu said...

Pilt mullle juba meeldib , väga , väga , väga !

Unenäo kohapealt: geniaalne lihtsalt :D:D

Paula said...

yayy... sa pead nüüd ütlema, mis ülejäänud 2/3 tuleb, sest mul said ideed otsa hetkel :D