Pages

Saturday, December 10, 2011

which star will I be thinking of tonight?

Täna hommikul oli see bioloogiaolümpiaad. Ma lugesin läbi kõik eelmiste aastate 9. klasside piirkonnavoorude olümpiaadiülesanded ja nende vastused, tegin endale selgeks kõigi tegevvulkaanide andmed ja asukohad, vaatasin üle hiljutised vulkaanipursked ja uurisin veidi suuremate orkaanide kohta. Ma isegi arvasin, et ma tean sellest asjast mõnevõrra palju. Joosep ja Maris olid ka, Eva Lea nägin ka ära korraks. Maigi tädi ütles mulle enne olümpiaadi algust, et ma pilvede pealt alla tuleks ja kuigi ma üritasin teha näo, et ma päris täpselt ei tea, mida ta räägib, siis ta lisas veel, et mu töödest on kõik aru saada. Ma nüüd ei tea, kui palju mu happinessi saab välja paista tunnikontrollis, mille teemaks on muld ja kuhu ma ainult orgaanilisi ja mineraalseid aineid kirjutan, aga Maigi tädi teadis väga hästi, millest ta räägib.
Olümpiaadiga läks ikka väga metsa. Ma lihtsalt naersin enda üle lõpuks, sest ma ei osanud peaaegu mitte midagi. Lõpuks kirjutasin lihtsalt igasse lahtrisse midagi ja pakkisin oma asjad kokku, astusin välja. Tükk aega istusime ja naersime enda üle Joosepiga klassi ukse taga. Ta muidugi polnud väga võimeline uskuma, et mul halvasti läks, sest ta arvab, et ma olen geenius, aga no pole hullu. Peale seda käis ta minuga elektrimootori jaoks haaknõelu ja kirjaklambreid ostmas, how cool is that? Ja siis käisime raamatukogus, sest Joosep soovitas mulle ühte raamatut. Kui ma selle läbi olen lugenud, siis ma kirjutan sellest pikemalt.


Õhtupoole, võinoh, siis kui me mõlemad koju jõudsime, tegime Skype'is kahekesi elektrimootorit. Noh, ma tegin alguses ja Joosep ütles, et ma teen valesti midagi. Põhimõtteliselt jõudsime me järelduseni, et mul oli liiga jäme traat. No ühesõnaga, homme proovin/proovime uuesti. Iss lubas ka homme aidata.

Ja hetkel tegelen ma oma jõulukingituste listiga. Kusjuures ma kardan, et on natuke hilja, et kõik kingitused valmis saada õigeks ajaks, aga ma annan endast parima. Mul kusjuures isegi on ideid, aga ma olen see äge piff, kes peab kõik mingid haigelt tagamõttega kingitused tegema. Enamasti. Vähemalt ma proovin. Seega on see list üsna complicated.

Agaokei, ma nüüd tegelen ühega neist vähemalt ja pärast kavatsen lugeda ka veel. Ja te võite GIVEAWAYS osaleda siiski, link on ----> seal kusagil.

No comments: