Pages

Monday, December 12, 2011

where do we go now

Hommikul oli esimene tund kehaline ehk siis tantsutund. Suht paljud puudusid (kaasa arvatud Valmar, no tänks:D) ja kuna osad tüdrukud hilinesid, siis me pidime ise kutid valima. Ma võtsin Mihkli. Põhimõtteliselt mul oli väga lõbus, ma üritasin sama pikki samme teha kui tema ja mitte väga naerda, sest ta põhiväljendid olid: "Oh jumal!" ja "No kurat küll!" Rumbaga oli kusjuures täitsa hästi, ruut ja pööre ja promenaad tulid kõik täitsa hästi välja, aga kui me tsatsa (however you spell this sorcery) juurde jõudsime, siis oli suht pekkis. Reaalselt, ma nagu sain põhisammule pihta ja pöördega sain ka hakkama, aga Mihkliga koos ma küll ei osanud seda. Ma peaks vist issilt küsima, kas ta minuga tsatsa'd tantsiks. Oh, to do list täiega.
Mu empsi geniaalne kiisu, kes joob ainult kraanist jooksvat vett vist ja kuna mu emps ei viitsi ta kapriisse iseloomuga tegeleda, siis ta aeg ajalt käib käpaga lillevaasist vett lakkumas. Norm, eksole. 

Ajaloos oli kontrolltöö (õpikut võis kasutada). Eesti keeles olid absoluutselt kõik vastused, (<-- siin on koma, sest pealause eraldatakse kõrvallausest koma(de)ga) mis ma julgesin kõva häälega välja öelda, (<-- see koma on siin selle pärast, et pealause eraldatakse kõrvallausest komaga) valed. (<-- siin on punkt, sest väitlause lõpetatakse punkti(de)ga) Ma peakski hakkama kõiki oma blogipostituste komasid ja muid kirjavahemärke põhjendama, äkki mul oleks lootust kontrolltööga ka hästi hakkama saada.
Saksamaa.. See oli see pisike linn.. Aagh, nimi ei tule meelde, sorry. 

Matemaatikas oli kontrolltöö ja mul on tunne, et mul läks see suht võssa. Aga eks paistab. Keemias oli iisibriisi, ma ajasin kõiki oma vastamisega närvi jälle, nagu ikka eksole. Saksa keeles vaatasime filmi, suht hea film oli isegi. "Der Club der toten Dichter", võite tsekata. Järgmine tund vaatame edasi.

Käisin arsti juures ka. Ma küll kartsin, et ma ei näe ega kuule ja vererõhk on paigast ära ja hemoglobiin on pekkis aga u know what? Kõik oli täpselt korras ja ma olen ühe sentimeetri kasvanud. Success eksole. Ja see süstikoht on nii valus, et ma poleks elusees uskunud, et üks süstikoht nii valus võib olla.
Times Square, M&M'si reklaam ja kollased taksod, gotta love 'em siiski :D

Ma värvisin juukseid eile tuima näoga. Ja kui ma seal vannitoas tund aega mässanud olin, siis mulle öeldi selle peale, et täitsa ilus on. Noh, mu vanaema oli vist ka ainus, kes aru sai (midagi ma pidin seal tund aega tegema ju). Aga ma hakkasin mõtlema, et kui kellelgi nagu blondi pea vastu midagi pole, siis äkki võiks nagu helesinised ja heleroosad salgud ka tuima näoga teha. Ja siis teeks ühe neist:

Võiks teha näiteks ainult alla vikerkaarevärvid, ja siis kui teha kalasaba (selline asi), siis oleks vikerkaarevärvidega see. :D Okay, nevermind. 

Suht awesome oleks ju. Aagh, okei. Kunagi :D Kui ma mingi 1000 followeri täis saan või midagi. Kusjuures, rääkides followeridest.

Inimesed reaalselt tunnevad mind mu blogi järgi ära. Rääkimata Joosepist, eksole:D. Aga üleüldse. Mariane tundis mu geograafiaolümpiaadil ära, olgugi, et mina teda mitte. Ja tänaval on tihtipeale nii, et  keegi vaatab mind sellise blogilugeja näoga ja ma nagu ei saa päris hästi aru, kas mul on midagi viga ja ta vaatab selle pärast või siis ta loeb mu blogi. Ajab hulluks, ausalt ka.

Fun fact - ma ei suuda räppi kuulata enam. Mul oli vahepeal mingi totaalne räpiajastu ja nüüd ma lihtsalt üldse ei suuda. Nii... õah, nevermind. Puhas rock päevast päeva, tore eksole. Ei tegelikult, akustilised versioonid + mingid siia sinna stiilid. Aga räpp on väga mitte teemas.

Pildid on randomid :)

5 comments:

helen ♥ said...

haha, see kiisu on geenius :D

Paula said...

indeed! ta on väga awesome :D

Liisi said...

"keegi vaatab mind sellise blogulugeja näoga ja ma nagu ei saa päris hästi aru, kas mul on midagi viga ja ta vaatab selle pärast või siis ta loeb mu blogi." See on see kuulsate inimeste maailm, tead ;). Viimane aeg kuulsusega ära harjuda!

Mannu said...

Hmm... noh, mul jäi endal Kaare tunnis mulje, et väitlause lõppu käib punkt, mitte koma... oh sind. :)
Ja see pisike tore linnake Saksamaal oli Potsdam! :)

Paula said...

Liisi: Kuule jah kindlasti, ma arvan ka, et ma olen kuulus :D Ikka täiega :D

Mannu: Tädi Maigil oli õigus, ma peaks sealt pilvede pealt alla tulema. Oli jah Potsdam, sul on õigus.