Pages

Monday, December 5, 2011

what are words if you really don't mean 'em when you say them


Ma vahel ise ka ei tea, miks ma üldse kirjutan siia. Samas ma tean, et hästi paljud teist lihtsalt ei näe mind eriti tihti, eksole. Tegelikult tegingi ma selle blogi kunagi selle pärast, et a) kirjutama õppida korralikult ja b) empsiga sidet hoida. Esimese õnnestumises pole ma veel veendunud, aga eks ma siis teen lõpukirjandi tulemustest omad järeldused. Teine on üsnagi edukas, aga lisaks empsile loeb mu blogi veel niiumbes 200 inimest. See on suht huge arv, kui te mõtlete. 

Ehk siis, samahästi võiks ma empsile meile kirjutada, aga ei, ma pean jagama kõike seda veel paarisaja inimesega. Mul pole selle vastu midagi, kui aus olla. Vahel ma lihtsalt kardan, et äkki teistel on. Nendel, kellest ma kirjutan või nii. Andke teada, kui ma liiga teen, eksole. 

Aga jou, ma pean nüüd avalikuks tegema, sest ma vist nüüd tohin päris officially..

Ma sain oma fancy filmiliku balli invitationi! Jah, ma olen selle üle happiest kid in the universe, eksole. Aga ma tean, et ma olen vist enam-vähem ainus, keda see actually huvitab, seega liigume edasi sujuvalt.. 


Rääkides sellest, meil oli täna esimene tantsutund. Alustasime rumbaga ja well, kogu see üritus polegi nii hull, kui karta oleks võinud. Ma nüüd ei teagi.. No täitsa okei oli. Lihtsam igatahes, kui tänane zumba tund, kus ma lihtsalt üritasin teha näo, et ma saan aru, mis toimub. Tegelikult mõtlesin ma tund aega järjest, et what sorcery is this?? Nagu... Ma kujutan ette, et selleks, et seda tundi nautida, peaks käima seal eelnevalt vähemalt mingi paar kuud. Anyway, see oli tricky :D

Okei, ma peaks magama. Ööd. Giveaway on endiselt jõus, just sayin'

5 comments:

Siim Krull said...

Pärast seda, kui nägin deviantARTis Martini (keda ma ei tunne) pilti Sinust (keda ma samuti ei tunne), olen minagi võlutud Su blogist.
Viskan ikka silma peale, kui soov tuleb.
Väga tubli!

Paula said...

Aww, nii hea kuulda :)
Aitäh

Eneken said...

no mind ikka ka huvitab... aga sa võid siis selle kohta meili kirjutada ;)

kallinurr Prahast! E.

Eneken said...

aa... ja kle, täh :) vähemalt oskan ma sind enam-vähem lugeda (!) ja tuleta meelde kui me kokku saame, et mul tekkis üks mõte seoses Madagoskariga ;)

Paula said...

Heh, no.. Võin küll :D
Ma ei tea, kas mõtted Madagoskarist on väga hea mõte viimasel ajal. Aga tuletan meelde.