Pages

Friday, December 16, 2011

wash my world

Ärkasin hommikul tund aega varem, kui oleks pidanud. Terve päev oli põhimõtteliselt jõulupeo ärevuses. Tantsutund läks väga võssa, aga mis seal ikka. Viimases tunnis tegime proovi ja noh, kuigi kahe päeva kohta oli areng märgatav, siis õhtu osas ma siiski kindel polnud. Kui proov läbi oli, olin lihtsalt 20 minutit kusagil kooli WC's ja pakkisin asju kokku ja vahetasin riideid. For real, mul oli terve elamine koolis kaasas. Ühiskonnaõpetuse õpetaja küsis, et kas mul mõni asi koju ka jäi.
Ma olen reaalselt iga pildi peal välgu pärast väga loojas :D

Liisu on nummine prillidega ja Paula on nii lumivalgeke lihtsalt :D

Killerpilgud :D 

Uuesti kokku saime 16:15, kell 17:00 algas pidu. Tegime veel proovi läbi. Liisu ütles, et ma näen ilus välja ja teised ka, niiet aitääh, mul oli nii cute moment siis. Aga Liisu näeb prillidega epic välja. Ja kõik teised olid ka nii armsad ja toredad. Oskar mu pusaga (Y) Ja siis algas pidu. Täitsa fun oli, me skoorisime viktoriinil täiega. Ma sain kaks pastakat ja enamus ülejäänud auhindadest tulid ka meie lauda, niiet hea töö! Ja siis tuli meie etteaste.

No kui nummi saab olla :D


Istusin kusagil puldis ja panin neid lugusid. Närv oli hullult sees lihtsalt. Mingi hetk siis ronisin ise ka lavale, lendasin mingi hetk oma printsi juurde, siis kaklesin lavalt minema ja ühtäkki oligi kõik läbi. Kodus vaatasin videot. See on priceless! Ma päriselt ka arvan, et me tegime väga head tööd. Need paar sassiläinud repliiki, paar valeajastust lugudega - meh, see oli ikkagi nii fun!
"Ei täi" kordusesitlus :D

Ja pärast tantsisime Paulaga. Siis ronisime Annabeli ja Paulaga lavale, möllasime seal. Siis kohviku kutt valas mulle tasuta Pepsit, nii armas. Beekatega rääkisin ka veits. Üleüldse... Teate mis. Ma nagu pole väga suur enda klassi fänn, aga mul vist tänasega tekkis tunne, et ma ehk natukene, mõõdukalt, tagasihoidlikult, pisukene, just a bit, õige vähekene hakkan teid igatsema. Mauuu.


Aga fyea, kuigi viisakuse poolest seda välja ei öeldud, siis me võitsime! Ja meie klassijuhataja ütles, et ta armastab meid ja et ta on meie üle uhke! Ja me läheme klassiga megazone'i :D How cool is that eksole :D:D
Printsiga sõbukas :D

Ja peale seda oli ka väga super time :) Meow, ma panen video ka kohevarsti siia. YouTube näitab kõigest 280 minutit veel uploadimise aega :D:D

7 comments:

Mari-Liis said...

Ma jälle siis eksole :S aga sa nägid oma jõulupeol ikka superhea välja, pidin lihtsalt mainima! :)

Paula said...

No kuule Mari-Liis, ega ongi, mida sa kirjutad mulle neid komplimente koguaeg, õhh :D:D
Ei, aitäh, ma väga tänan :)

Anonymous said...

millal video üleval? :)

Kärdu said...

Super ilus oled Paula!!! :)

Anonymous said...

anonüümsele: video on täitsa olemas
http://www.youtube.com/watch?v=awvqirGvVEA&feature=g-u&context=G2f92b1dFUAAAAAAABAA

Paula said...

anonüümsed: tegin eraldi postituse videoga ka nüüd :) sorry, et varem üles ei pannud.

Kärdu: aww, suur aitäh sulle :)

Mannujou said...

ma pidin lihtsalt mainima, et see näidend oli nii lahe (a)