Pages

Thursday, December 22, 2011

sway with meTänane (nüüd juba eilne) päev algas lihtsalt kohutavalt, sest õhtul oli ball ja mul polnud ballikaaslastki. Natuke põdesin ja kõik lohutasid ja all that. Matas oli töö, millele ma ausalt öeldes väga keskenduda ei jõudnud, aga at least saime Marisega samad vastused. Muusikas pidime laulu peast esitama, "kooritüdrukud" saavad alati koos laulda. Nii ma seal laulsin terve laulu la-silbil, Fred lolis mu üle tagapingis. Enne inglise keelt otsustasin Oskarit pinnida balli koha pealt (liiga pikk ja ilmselt liiga inside lugu, aga võin öelda, et ta läks üpris närvi). Inglise keeles läksin igatahes ta juurest ära, istusin tagumisse ritta, kus 9gaggerid mind soojalt vastu võtsid. Laulsime jõululaule, 9gagisime ja tegime näidendit. Was nice. Siis tuli saksa keel, kus pidime lõpuni vaatama selle filmi, mis kestab a'la 95 minutit ja kuigi meil oli vaadata veel ca 20 minutit, kartsime, et Oxen paneb meid passiivi moodustama, kui film enne tunni lõppu läbi saab ja vaatasime lihtsalt uuesti kõike seda, mida eelmine kordki. Endal kohutavalt huvitunud näod peas.Lõpuni ikka ei jõudnud, aga mulle iseenesest film meeldis. Esimene eesti keele tund oli lihtsalt selline "te ei viitsi üldse õppida, olen teis väga pettunud, mitte kõigis, b-klass on palju parem, kuna te olete nii totud, seletan teile, kuidas vigade parandust teha" tund. Vahetunnis oli lebo, tunni alguses oli 20 minutit ilma õpetajata aega, sest ta sõi. Mingi hetk viskasid mingid väikesed poisid kilekottidest ja kaltsudest suure kaabuga kassi ukse vahelt sisse. Poisid panid ta õpetaja toolile istuma ja tund jätkus. Otsustasime Oskariga koos ballile minna. Siis tuli õpetaja, pidime luuletuste analüüsi tegema põhimõtteliselt. Küsiti, et mis teema võtame ja me lasime üle klassi neid teemasid, mille esindajaid vähem oli, et vastama ei peaks. Ma olen siiralt uhke Kristi üle, kes meid kõiki vastamise eest päästis, aitäh Sulle :)  Kui me seal armastuse teemat välja pakkusime, tuli õpetaja jälle oma teooriaga (tal on reaalselt teooria, et mina ja Oskar oleme mingi couple). Vähe sellest, et ta iga kord, kui Oskar nagu vasakule poole hetkeks vaatab, öeldakse talle, et oma tüdrukut vaadatakse vahetunnis. Mhm, sellest ei piisa, täna ütles ta, et las armunud valivad, kes vastama tuleb. Dafahrrad. Ma ütlesin üsna kõva häälega (kunstlikult suunatud Mariale), et ma reaalselt istun mujale, kui mu eesti keele õpetaja oma geniaalsete teooriatega anšlussi ei tee. Ma lubasin, et ma järgmine kord võtan Oskaril ümber kaela kinni ja hüüan üle klassi: "Jah, õpetaja, ma armastan Oskarit nagu oma venda!" Geograafias 9gagisime Oskariga.Peale kooli läksin koju ja algas mingi ultimate balli ettevalmistus. Mingit ballitunnet siiski eriti polnud, aga noh. Liisu tuli mingi hetk, tegin lokke talle ja ta oli niisama ilus mul siin. Otsustasime pilte teha, kui äkki sadas Ergo värava taha. Kutsusime ta sisse, tegi pilte meist ja siis mingi hetk tulid emme ja Rene ka. Ma olen neile väga väga väga väga väga tänulik, et nad viitsisid pilte teha ja jamada ja lubasid mul balli enjoy'ida. For real, aitäh teile veelkord. Oskar jõudis ka kohale täitsa. Ja ball oli tegelikult suhtkoht awesome. Bänd oli täitsa okinormi, need vahenumbrid olid ka täitsa toredad. Tasuta jäätisekokteile sai, omnomnom. No ja loomulikult sai tantsida ka. Kõik algaski umbes nii, et oli mingi totaalselt ebamäärane lugu, üks paar tantsis ja me Oskariga mõtlesime, et metsa ka, lähme tantsime. Ma siis küsisin, et mida selle järgi tantsida, kutt. Oskar ütles mulle, et mdea, ma astun, astu järgi. No ja mul on täiesti ükskõik, et me tantsisime mingit ebamäärast tantsu, vähemalt oli tore ja lõbus ja läks enam-vähem rütmi. Hiljem tuli rumba põhisamm juurde ja õhtu lõpuks tuli isegi tsatsa ära. Olgugi, et me kekas selle tsatsa kätte surime, me tegime kõike, mida vaja. Ja pöörded tulid nagu eriti hästi välja, sest mu kingad olid nii libedad lihtsalt. Anyhow, pärast tantsisime Ergoga ühe rumba koos promenaadidega ja siis pakkisime pillid kokku. Garderoobis tuli veel üks kiire tsatsa Ergoga, ma laulsin muusikat.


Well, kui kõik kiiresti kokku võtta, siis oli väga tore õhtu põhimõtteliselt. Kõik nägid ilusad välja n' stuff. Pooled pildid unustasin Oskari taskusse kaardiga, aga homme saan kätte ja siis leiate ülejäänud pildid ka mu Fotkist.

Vällikuga sain pilti!

No comments: