Pages

Sunday, January 1, 2012

Officially minu inimesed :)


Issi saab aasta üllatuskoka tiitli, sest ta hämmastas mind nädal aega oma kokaskilliga. Lisaks sellele saab ta kõige parema elektrimootori tegija eripreemia ja üleüldse parima daddy auhinna.

Vantsu saab kõige kannatlikuma ja tublima vanaema auhinna, sest ma kujutan ette, et tema on see, kes kõige rohkem mu pubekaelu näeb ja kellele ma sellega kõige rohkem ajudele käin ja ma olen väga tänulik, et ta selle ilusti välja kannatab :) 

Emme saab aasta parima reisikaaslase ja nädalavahetuste sisustaja tiitli, sest kõik mu Tallinna nädalavahetused on olnud superägedad ja sa kannatasid ilusti mu mäkitripid ära ja after all oled sa minuga kaks suve USA's vastu pidanud. Ja sa oled alati olemas, isegi kui sa teises maailma otsas oled. Meganurri eripreemia :)

Rene saab aasta parimate lugude auhinna, sest igakord kui ta millestki räägib, tekib mul selline tunne, et ma peaks minema raamatukokku ja tassima koju hunnikute viisi raamatuid, et maailmast natukenegi rohkem teada. Ja lisaks sellele parima spordialase motiveerija auhinna :)

Joosepi jaoks pole mul ühtegi tiitlit, mis kirjeldaks piisavalt täpselt kõike seda, mida kirjeldama peaks. Aga no ütleme, et kui sa leiad täiesti randomilt Vene Lütseumi olümpiaadilt soulmate'i, kellega sa võid rääkida nendest asjadest, millest sa muus seltskonnas pigem rääkida ei saa ja kellega sul tekib nii lühikese ajaga nii pikk to do list, siis sellele ongi raske ainult ühte tiitlit anda. Lisaks sellele võin ma sinuga ükskõik mille otsa ronida ja mul on ikkagi üle mõistuse lõbus :D Ja parima muusikamaitse tiitel kuulub ka sulle officially.

Aveliis - Sa oled nagu päikseline ilm Eesti puhul (ma mõtlesin tükk aega, kuidas seda lüüriliselt sõnastada). Me ei kuule üksteisest nädalate kaupa, aga kui me kokku saame, on see lihtsalt parim aeg üldse :)

Liis saab aasta tahtejõu tiitli taimetoitluse eest ja lisapreemia TJMaxx'i sõltuvuse eest :))

Martin saab parima fotograafi auhinna, sest ta tituleeris minu oma muusaks :D Ja ta arvab, et ma olen Ellie Gouldingu nägu. Ja ta on ühtlasi kõige ägedam treffnerist, keda ma tean, sest ta tuli aktuselt ära, et minust pilte teha.

Eneli saab officially parima UnBlockMeFree mängija auhinna ning parima füüsika ning bioloogia pinginaabri tiitli. Ma vist pole sinuga ükski aasta nii palju suhelnud, kui see.. I guess see on ainult hea?

Maris on vaieldamatult aasta artist meil. Mitte ainult selle pärast, et sa kohtavalt andekas fotograafias ja muusikas ja joonistamises ja luuletamises ja näitlemises oled, vaid ka selle pärast, et sa vabal ajal postkaste oma sõbrannadeks ja talvesaapaid kassideks pead :')

Anni pälvib ühe megaägeda onutütre tiitli ja mul on au olla su ametlik juuksur ja sulle lokke, soenguid teha ning juukseid värvida. Ja siiski, üks mu lemmiktreffneriste, eksole.

Liisi saab parima filosoofilise toe ja parima vanema onutütre auhinna, sest mida ma teeks ilma sinu superlaheda muusikamaitse, parimate mõtteterade ja su ülilahedate lugudega ülikoolist, millest mul kunagi kõrini ei saa.

Kristi on aasta geography mate, nagu alati! Ilma sinuta ma ju siiski ei teaks, et "sajab rohkem kui aurab!" :D Ahjaa, Kristi saab ootamatute komplimentide eripreemia, sest ta suudab mu päeva alati heaks teha, öeldes, et talle meeldivad mu kõrvarõngad või et ma lõhnan hästi :) Kellega ma edaspidi geograafias istuma hakkan???

Liisu on aasta totu, aga samas ka aasta surpriser, sest sa oled jõudnud olla brünett, ginger ja blondiin. Esimene tiitel ühtib blondiiniga igatahes. Ja hea kuulaja oled sa ka. Ja hea fotoshooti mate. Cmon, me sõitsime kell kuus hommikul Ihastesse pilte tegema... Ja mõtetelugeja eripreemia ei tee paha ;)

Maria on lihtsalt see, kes mind koolis täiesti random hetkedel oma lollide nägudega naerma ajab ja kellega ma Oxeni tunnis hullu panen all the time :D AGA, me käisime kooli juures korvpalli harjutamas suvel ja see vanamees, kes meile SAIANAISE viskamist õpetas, ei lähe mul vist kunagi meelest.

Paula saab kõige ilmekama klassiõe tiitli kui mitte kõige ilmekama inimese tiitli, keda ma tean. See on lihtsalt ulme, kuidas tal energiat ja huumorimeelt jagub. Või siis kuidas ta tundides comebacke teeb väga edukalt :D

Annabeli puhul üllatab mind alati see, kui palju ta kõike oskab ja kõigest teab, seega sa saad mingi väga arvestatava tiitli, millele ma ühtset nimetust anda ei oska, aga siiski, vahel ma mõtlen, et ma peaks rohkem suhtlema sinuga. Ja Paulaga peate seda ilmekuse tiitlit jagama ilmselt :D

Oskar saab kõige osavama tunnisegaja tiitli, kõige halvema saksa keele vaistu eripreemia, aga samas kõige geniaalsemate elukooli teooriate eripreemia ja siiski mu kauaaegseima ja parima sõbra tiitli.

Ergo saab aasta sportlase tiitli, sest ta vedas mu aeg ajalt jooksma ja üleüldse oli mulle spordi alal toeks (käis minuga palliviset harjutamas). Ja Ergo sõnad olid, et kui ma veel mõni aasta tagasi olin spordivastane täiesti, siis nüüd on vastupidi. Lisaks sellele oled sa vist edukaim Metro kaaslane, sest peaaegu kõik korrad, mis ma seal käinud olen, on olnud sinuga :D

Jane saab aasta kaugsuhte auhinna, sest kuigi meie vahel on kümned kilomeetrid, on ta ikka superarmas ja tore. Ja ühel päeval näeme me jälle! :D Ja mitmekülgsuse eripreemia oled ka ausalt ära teeninud :)

Fred saab aasta soul robber'i auhinna, sest tema oli see kurjajuur, kes mulle 9gagi tutvustas. Hope you have fun burnin' in hell :D Aga sinuga on vahel väga hea deeptalki ajada :D

Kristjan Vällik saab aasta õpetaja auhinna, sest kuigi me füüsika tunnis just oluliselt palju füüsikat ei õpi, aitas ta mind selle eksamivärgiga ja toetas mu otsust siiski. Ja ta on lihtsalt awesome. Ja ta tantsis märkmelehe peal ballil, kes teab see teab!!!!!11!! :D

Onu saab tiitli nimega digi-onu, sest vähe sellest, et sa oled väga edukalt minu blogi tehniline pool, näen ma sind ainult veebikeskkonnas Facebook ja kuigi sul on VÄGA ilus profiilipilt, siis ma eelistaks sind päriselus rohkem näha :P

Vantsu2 ja Vallo saavad kõige parema suvesisustaja auhinna, sest Kambja on kõige ägedam koht, kus suvel aega veeta. Noh, teil on siiski oma saar ja järv ja paat ja üleüldse, Kambja on superäge. 

Mari-Liis saab aasta parima meelitaja auhinna, sest sa viitsid mulle blogisse ja Facebooki ilusaid asju kirjutada ja ma olen selle eest väga tänulik :D

Eva Lea saab noorema õe auhinna, sest mul tekib temaga olles alati tunne, et ma olen ta vanem õde ja see on nii awesome :)

4 comments:

Anonymous said...

Ilmselt olen ma hull, aga iga kord, kui Ellie Gouldingut kuulan, tuleb sinu blogi mulle meelde.
Mu arust oled sa ka täpselt Elliega sama nägu. : )
Armas postitus igaljuhul.

Paula said...

Awwies :D Aitäh!

Martin said...

ajeee anonymous :D
Kõige ägedamat alanud aastat Sulle, Paula! :)

Paula said...

Sulle ka, Martin
~Sinu Muusa