Pages

Sunday, December 18, 2011

nikon girl

Miks tarkusehambad üldse eksisteerivad, kui need nii või naa suhu ära ei mahu ja välja tõmmatakse. Nagu, miks? Aagh, anyhow on mul see happy time nüüd, kus ma pean minema neist pilti tegema, et ma saaks teada, kas olukord on halb või väga halb. Ehk siis kas need tõmmatakse välja või opitakse välja. Nii armas, eksole.

Eile käisime Eneliga zumbas. Kusjuures, nad teevad ühte ja sama kava mingi kuu aega vist. Seega minul oli seekord lihtsam ja mulle isegi meeldis mõnevõrra rohkem kui eelmine kord. Enelile meeldis juba esimesel korral rohkem kui mulle :D Mul on hea meel, et keegi zumbast vaimustuses on.

Ja täna käisin kaks korda kossu vaatamas. Vähemalt mul endal oli tore. Paar pilti on ka, kuigi ma ei suuda endiselt kossumängudel fotograafiale keskenduda.

Mul on teisipäeval esinemine ja teil pole õrna aimugi, kui palju ma selle pärast põen. Kohutav.

Muide, mu kirjutuslaual on mingi peegelkaamerate paarike, deeply in love:


How cute is that?
Seda lugu teate? See on küll Nikoni ja Canoniga ja pmst on see suht kohutav lugu, aga:

Ja kui te normaalset muusikat ka kuulata tahate, siis mul on täna Queeni õhtu vist, beat that ;)

2 comments:

liisu said...

nojah, mu kaamera skooris.. jess :)

Paula said...

indeed :D