Pages

Tuesday, December 6, 2011

M E O W .

Ma pean tõdema, et talv ei ole üldse minu aastaaeg. See on külm ja kui veel lumi ka maha tuleb, siis on märg ja libe. Lihtsalt nii kohutav. Mul ei ole soojad suhted libedate pindadega :D Samas ma täna avastasin, et mulle meeldivad jõulud. Nii mõnus on koju tulla, kui kõik kohad neid tulukesi täis on. Ja igalpool on mingid jõulukaubad ja kõik kohad on mingit jingle bellsi ja pühaööd täis ja üleüldse on kõik nii happily ever after, et... Ma ei teagi. Iseenesest ei tähenda jõulud mulle midagi väga püha või midagi. Lihtsalt selline cute tava, kus saab ennast segi süüa ja kõigil toredatel tuju heaks teha ja glögi juua ja kus kõik lõhnab nii hästi (mandariinid, kuused, piparkoogid, glögi, küünlad jne). Damn, mulle tegelikult ikkagi väga meeldivad jõulud. Aga viimasel ajal olen ma üldse iga väikese asja üle nii õnnelik, et mul on endal ka imelik juba. Liisu ütles, et ma käitun nagu mingi viimane idioot.


Ma tõmbasin tänu Liisule endale telefoni Army Sniper'i ja kogusin terve ühiskonna tunni + solfedžo + muusikaajaloo head shote. Ma olen reaalselt nii pro selles :D Kõik need väikesed muusikakooli kutid olid nagu "what sorcery is this? tüdruk? mängib? army? sniperit? are? you? fahrrading? kidding? me?"
Meil on reedel kontrolltöö solfedžos ja kui ma muidu olen saanud oma diktaadid niiumbes kaheksad ja üheksad ja kuulamised umbes seitsmed ja kaheksad, siis lubage ma loen teile oma viimased kuulamise hinded.
Intervallid: 6;4;6;7
Diktaadid: 7-;6-
Ja laulmise eest olen ma see veerand ainult üheksaid saanud. Ma tõesti ei tea, mis värk sellega on. Tavaliselt oli vastupidi.


Muidu läheb hästi. Mul on täna geograafias mulla peale kontrolltöö. Ma siiralt tahaks selle viie saada, aga no eks paistab.

Aa, muide, ma hakkasin mingi päev oma sünnipäevale mõtlema. Reaalselt. See on kolme kuu pärast, aga vahet pole, eks. Ma vist otsustasin, et ma ei taha pidada mingit suurt katastroofilist sünnipäeva. Ma lihtsalt ei tea, keda sinna kutsuda. Ja ma üldse ei tea, mida seal tegema peaks jne. Võib-olla ma lihtsalt käin toredatega kusagil ägedas kohas söömas. Milleks mulle party eksole. Ma vahepeal mõtlesin, et Kambja on siiski ideaalne sünnipäevapeo koht, aga veits kahtlane oleks oma sõpasid lampi sinna vedada :D Oh, ma räägin empsiga, tal on alati ideid.

Ja ma jään kooli hiljaks. Meow. Muide, mul pole see aasta ühtegi hilinemist. Booyah, ma olen nii tubli.

Ja pildid on sellest päevast, kui ma Marylandis kell 4 hommikul päikesetõusu vaatamas käisin. Ma lihtsalt passisin seal :D Kell neli hommikul. Mingid tüübid püüdsid krabisid ja siis ma rääkisin nendega veits. Ühesõnaga, cute.

PS: Kas keegi oma kassi ei taha laenata mulle? Ma ilgelt tahaks ühte kassi, aga mu vanaema ja isa on totaalselt selle vastu. Nagu.. Ma hullult tahaks kassi, vahelduseks. Ma peaks lihtsalt empsile külla minema. Või Aveliisile, ta koer on ka täitsa tore. Oh, Liis ja Onu, teil on kaks koera JA kass ju lausa. Eriti hästi. Anyway... Random..

3 comments:

Eneken said...

nu ja kuidas geo läks?

Eneken said...

ooh, ja ma võin kasse laenata ;)

Paula said...

Ee.. geo olümpiaad on laupäeval. Kui sa muldade tunnikontrolli mõtled, siis see läks hästi, ma arvan (ma arvan alati) :D
Ooh, äge :D