Pages

Tuesday, December 20, 2011

Loosisin just giveaway võitja välja, random.org abil ja see magical number oli 9, seega Martina, palju õnne!

Ja ma tänan teid kõiki nii superilusate sõnade eest, sest ma lihtsalt aeg ajalt jälle lugesin neid ja mõtlesin nende üle :D Ma üritan teid mitte alt vedada ja edaspidi ka kirjutada oma täiesti tavalisest elust ja ma loodan, et kui te edaspidi mind tänaval ära tunnete, siis te ütlete mulle "Tsau, Paula!" Ma võin lubada, et ma ei hammusta tavaliselt. Ja mul lihtsalt on väga hea meel, kui inimesed mind blogi järgi ära tunnevad. Võimalik, et ma korraldan veel neid giveaway'sid ja fotokonkursse ka, kui hästi läheb. Või siis... Paula blogilugejate talendivooru, teete ise mis tahate. Okei, ma luban, igav ei hakka vist.

Ühesõnaga, Martina jaoks otsin ma nüüd hunniku pilte kokku ja teen neist mingit sorti galerii, et ta saaks oma pildi välja valida ja eks ma siis edaspidi annan teada, mis sellest saab. Aga suur aitäh teile kõigile, mul on nii hea meel, et ma päris nolife pole :D

Clap your hands for Martina! :)


Link giveawayle, kui te veel neid kommentaare lugeda tahate vms..
http://www.paulajohanna.com/2011/12/giveaway.html

4 comments:

helen ♥ said...

hah, nägin ka sind üks päev tartus :D ma küll midagi öelda ei julgenud _D

Paula said...

ahaa, talvel palun ärge nähke mind linnas :D suvel anytime :D

ma nii kuri? :D

Martina said...

EIII OLE, nüüd ma saan aru :D:D:D:D Appikene :D

Paula said...

heh :D on on :D