Pages

Thursday, December 15, 2011

it's a pancake, pa-pa-pa-pa-pa-pa-pancake!

Ma niisama kitarri mängimas. 

Ma olen täiega üks neist inimestest, kes lükkab kõik nii viimasele minutile, kui vähegi võimalik. Lihtsalt selle pärast, et oleks challenge, mida acceptida ja see kõik ära teha. No ja vahel ei jõua kõike. Mu hetke to-do list:
 • eesti keel
 • bioloogia
 • muusika (peaks II hääle laulmist harjutama)
 • ajalugu (mingi viktoriin, millest ma ilmselt ära ütlen, pole aega lihtsalt)
 • raamatukogu
 • trackide splittimine jõulupeoks
 • asjade kokku otsimine jõulupeoks
 • blogi kirjutamine (peaaegu kõike ebatähtsam hetkel, aga just seda ma teen)
 • magamine (peaks niiumbes 3 päeva und järele magama vist)
 • jõulukingitused
 • jõulukaardid (ma otsustasin kõigile ise mingid kaardid kokku keerata, sest... jõulud noh)
 • Liisule mingid pildid (damn, mis pildid need olid? Saksamaa?)
 • punase kuuma tšillipipra piletid
 • kitarr !!!!!!
 • muusikalugu
 • tahaks hullult seda raamatut lugeda, niuniu
 • KÄSITÖÖ, oi pekki küll...
 • Aveliisi kõrvarõngad


Me niisama sõbukat tegemas. 

Jep, seda on päris palju. No see on mingi umbmäärane. Kui jõulukingitused lahti kirjutada, oleks mul umbes kolm lehekülge to-do listi, mis vajavad igaüks personaalset tegelemist. 

PaulaD normaalolekus :D

Rääkides jõulukingitustest... Ma sain eile Janega kokku (teist korda oma elu jooksul) ja damn, ta on nii tore lihtsalt. Ma sain varajase jõulukingituse ja te ei usu elusees, kui äge see on. Ma teen pilti ja panen varsti siia kuhugi. Ma olen praegu liiga väss ja akud on tühjad. Istusime Janega, ta rääkis mulle oma elust (ta mingi epic kuulsus nüüd :D) ja laulis mulle pannkoogilaulu. Ma lubasin talle, et ma laulan seda täna koolis, aga meil oli näidendiga nii palju tegemist, et mul läks see täitsa meelest ära, niuniu. Homme on ka võimalus. 

Meow

Peale seda läksin koju ja trenni. Eneliga möllasime seal, üritasime spinningusse kohti saada. Saimegi. Treener oli superäge ja trenn iseenesest ka, aga ma lihtsalt ei jõudnud absull. Mul oli see koormusenupp ka pekkis ja üleüls läks metsa. Aga lõpuni ma igatahes väntasin!

Fred, sa oled peaaegu pikem Paulast.. 

Pildid on eilsest ja jutt on ka eilsest, tänane postitus tuleb eraldi ;)

Me ennnuga ammu pildisõbud :D

Ma niisama tutipluti tegemas. 

No comments: