Pages

Thursday, December 15, 2011

i'm blue daba-dee-daba-daa

Niisiis eile peale tunde võtsime klassi kokku ja otsustasime, et teeme ikkagi midagi jõulupeoks. Et noh, viimane aasta ja kõik selline kurb maumau jutt. Ja see on meie klassile väga omane, et me otsustame kaks päeva enne jõulupidu midagi korraldada. Marial oli mingi idee muinasjuttudega, mis tulenes mingist videost ja nii juhtuski, et me jaotasime eile osad ära, Maria kirjuta viis tundi näidendit ja täna üritasime selle siis selgeks saada.

Paula (Lumivalgeke) nurgas suremas

Esimene tund oli mata. Murdvõrranditega tekstülesanded - aitäh matemaatika, Sa meeldid mulle jälle väga. Algebralised murrud ja üleüldse algebra pole minu teema väga. Aga murdvõrrandid on okei isegi. Eriti tekstülesanded.
Mu kõige normaalsem klassivend =)

Ajaloos vaatasime sellist filmi nagu "Disko ja tuumasõda". Jah, ma polnud näinud seda veel ja teate mis, ma tahaks jubedalt seda lõpuni näha. Mulle tundub, et ma ikka ei saa esmaspäeval sinna Alatskivile minna, sest 1) tantsutund 2) Endla Kaare tunnid! 3) saksa kõnekeele filmi lõpp, ma väga tahaks näha seda 4) ajaloo filmi lõpp, tahaks ka väga näha 5) keemia kontrolltöö, ma ei viitsi seda järele tegema minna.

Ma niisama mõtlemas, et tho' mu klass on täiesti uskumatult totakas, siis nad on vahel täitsa funneh'd :D

Eesti keele kontrolltöö oli katastroofiline. Ma pole üldse kindel, mida ma seal tegin ja kas see on õige ja kas see üldse on loogiline jne. Mul sai poole kontrolltöö pealt vihik ka täis ja siis ma panin teise vihikusse edasi, norm. Ja üleüldse, reegleid kasutasin heal juhul kaks tükki :D Igale poole sobis ju, et pealause eraldatakse kõrvallausest komaga! No ja punktide juurde kirjutasin: "Väitlause lõpeb punktiga!"
Vaatasin just eKooli. Pidime selle eest kolm hinnet saama. Mul on kaks viite sees, aga teate mis mind hirmutab? Kahtesid ta sisse ei pane, äkki ma sain reeglite eest kahe :S:S
Pöialpoiss Anxu, party up

Ma peegel olemas ja teksti cheatimas... Ja paxu olemas. 


Muide, väikestele lastele ma vist meeldin. Eneli pisike sugulane tuli mind kallistama sööklas lampi. Huvitav, kas pole.

Saksa keele tunni ajal tegime näidendi proovi, kuigi ma olin vaimselt valmistunud rääkima passiivist ja muust sellisest. Mässasime seal ja täitsa lõbus oli :D Piltide all on rohkem kirjeldusi :D
Võõrasema Sander

Käsitöötund tõotas tulla totaalne katastroof. Mu riie venib ja ma suutsin eelmises tunnis kogu kupatuse nii kokku õmmelda, et tõmbas vahele igaltpoolt. Niisiis otsustasin, et teen nädala jooksul kodus midagi, aga oh ei. Hiilisin klassi sisse, imbusin kuhugi ja hakkasin harutama. Kui õpetaja minuni jõudis, ütlesin viisakalt, et minu võiks ühe südameataki säästmise poolest hetkel vahele jätta, ma võin hiljem näidata. No ja kusjuures polegi väga hullu. Harutasin lahti, õmblesin uuesti kokku, triikisin ära ja nüüd on vaja veel äärestada, varrukad panna, krae teha ja alumine äär + nööbid.
Pretty woman, walkin' down the street, pretty woman...

Teise tunni ajal kuulasin Paula ja Anxu huvitavat sõnamängu. Põhimõtteliselt, et asenda laulu/bändi/filmi nimes üks sõna bacon'iga. Parimad, mis mulle meelde jäid, olid Bring Me the Bacon, PS: I Love Bacon/PS: I Bacon You, Guns n' Bacon/Bacon n' Roses, Bacon (Nirvana, kui te ära ei arvanud), Bacon Shaped Box/Heart Shaped Bacon, Red Hot Chili Bacon, Friends With Bacon jne.
Ennnu väikeste sõpradega :D

Ma niisama pedobear olemas :D (üle õla reidikas tegelt)

Peale tunde tegime tüdrukutega veel proovi. Sander tuli ka millalgi. Kutid läksid Tarmekosse või kuhugi. Aga meil oli siiski suhteliselt lõbus. Tegime Paulaga "Ei Täi" ehk siis paroodia paroodiat. Normaalsed, nagu me oleme. Paulal on parem pokerface kui mul ilmselgelt ja ma ei teadnud oma sõnu ja üleüldse, MEH :DNo comments: