Pages

Sunday, December 11, 2011

i go crazy, crazy, crazy...Hommikul ärkasin kell seitse ja lugesin tund aega seda Joosepi soovitatud raamatut. Selleks on "Suure Vankri armuke", vastu Eliisele eelmise postituse kommentaarides ;) Kui mul rohkem aega oleks, oleks see raamat läbi mul juba, vähemalt esimene osa. Võib-olla täna õhtul jõuan nii kaugele.

Lõuna ajal millalgi läksin Lõunakeskusesse, et Oomi poest seda isoleertraati osta või midagi. Tuli välja, et mu issil oli täpselt sama mõte ja nii me põhimõtteliselt jooksimegi üksteisega kokku Lõunakas, mõlemad Oomi poest traati otsimas.

Siis tulime koju ja rääkisime peotantsust. Mu iss tantsis kunagi, vist isegi päris päris hästi. Ta igatahes rääkis, et ta emps oli ta tantsukursusele vedanud või midagi ja oli öeldud, et okei kutid, otsige endale tüdruk, kellega tantsida. Ja mu isa, kes oli kolmandas klassis, oli umbes: "Tüdruk? Hell no, MATI, tule tantsime!" Ja siis ta tantsis oma sõbraga, sest tüdrukud?! Iu ei. AGA mu iss lubas minuga tantsida, kui ma oma tantsukursustega ühelepoole saan. Ja Annika approve'is, ütles, et ta oskab hästi tantsida (ja õpetada).

Mingi hetk käisin trennis, jõusaalis tegelikult. Täitsa okinormi oli. Järgmine nädal on mingi Eneliga trennis käimise nädal vist :D Tegelikult ma ei tea, mis sellest välja tuleb.

Ja õhtul tegime issiga elektrimootorit. Tükk aega tegime teoreetilist poolt, et huvitav miks ei töötanud eile. Ja siin on tulemus:
Juukseid värvisin ka. Ja õppisin ajalugu. Ja mängisin kitarri. Ja tõmbasin uusi lugusid. Ühesõnaga on mul väga sisukas päeva olnud. :D

No comments: