Pages

Thursday, December 8, 2011

23546576864534235465646352453645

Olin eile õhtul (täna väga varahommikul) päris kaua üleval ja kui kell umbes pool kaks oli, otsustasin ma magama minna. 9gag oli nii ahvatlev, et ma ei suutnud keskenduda triiksärgi traageldamisele ega millelegi muule asjalikule. Mõtlesin hommikul varem ärgata, noh nii kuue ajal näiteks. Kuna HTC äratuskell ei võimalda lugude valimist, siis ma otsisin selle jaoks app'i (they have apps for EVERYTHING) ja kusjuures leidsingi. Lisaks sellele, et ma sain ise loo valida (AD/DC - Thunderstruck), sai sinna panna ka nö dismiss-lock'i. See tähendas seda, et sa pidid sisestama vastuse antud mataülesandele, et see asi vait jääks. Näide oli ka, see oli kuidagi kahtlaselt kerge 1+2+3, seega otsustasin panna tasemeks very hard.

Meeldiv, eksole. Ma olin nii happy, et ma saan ikka hommikul ilusasti üles ja traageldan oma särgi kokku ja kõik on väga viis. Noh, kõik oligi väga "viis", sest kell VIIS (mitte kuus, nagu plaanitud), heliseski mu tore äratuskell. Thunderstruck läks käima ja ma vaatasin kella. Olles aru saanud, et kell on viis, kõik magavad ja mu toas karjub telefon Thunderstrucki, mis läheb iga hetekega valjemaks, otsustasin ma heita pilgu sellele mataülesandele.

Ma tahan endiselt suveeeeeeee :D 

Imelihtsa 1+2+3 asemel oli seal kaherealine tehete järjekorra ülesanne, kus olid komadega arvud, kõikvõimalikud tehted, sulud, nurksulud ja kõik, millele te vähegi mõelda suudate. Ma hakkasin seda lahendama, aga no kolmekordsete arvude peastkorrutamine kell viis hommikul unesegase peaga - not successful. Jooksin kirjutuslauani, võtsin kalkulaatori, hakkasin kõiki neid asju kokku lööma. Ei tulnud absoluutselt välja. Ma tegin neid asju ikkagi kuidagi vales järjekorras ja ilmselt tänu pimedale toale täiesti valede arvudega ka. Avastasin, et sisestamise ajal jääb muusika vait. Nii ma siis paanitsesin seal teki all, üritades seda koodi dešifreerida.

Lugu oli jõudnud niiumbes kaks minutit, kui ma lihtsalt loobusin, keerasin telefoni ümber, võtsin aku välja ja viskasin selle lihtsalt voodi peale kõiges kolmes tükis.

Aga no.. look at the bright side - ma ärkasin üles ja mul oli tervel üks lisatund traageldamiseks. Istusingi pool tundi voodi peal ja traageldasin seda asja kokku. See nägi lõpuks välja nagu selline räsitud Harry Potteri keep, aga no pole hullu, käsitöötunnist polegi midagi muud oodata väga. Ma lubasin täna käsitöös, et ma panen esmaspäeval oma siniseruudulised party pantsid jalga, mis ma käsitöös tegin eelmine aasta. Ma pole neid kordagi kandnud. Ma siiski pean tõdema, et see ei saa olema esmaspäev, sest siis on mul lisaks koolile veel ka arst ja muusikakool. Aga ma võin proovida näiteks kolmapäeval. Mul vist pole nööpigi ees neil. Kes neid näinud pole veel, siis mul on pilt sellest, kuidas ma nendega füüsikatunnis füsaõpsi sünnipäeva tähistasin..


Sain bioloogiaolümpiaadil esimese koha ja olin selle üle väga surprised. Vaatasin neid lehti ja mõtlesin, et huupi panemine on päris successful olnud.

Trenn oli awesome täna. Lenne on puhkusel ja mingi teine chikiita oli. Mulle väga meeldis anyways. Ja homme lähen kümneks kooli, me likey. Kolmeks tunniks lausa vist.

5 comments:

M. said...

dipidipidipidipi

Paula said...

LOL :D
Maria, mis su fotki on?

Mari-Liis said...

Partypantsid ongi vist kõige õigemad Välliku sünnipäevapidamise püksid :D:D

Paula said...

Täpselt, selle pärast ma õmblesingi need :D:D

Kaisa said...

BWAHAHHAHAHAHHA , ma oleks tahtnud näha sind seda mataülesannet lahendamas :D