Pages

Sunday, November 27, 2011

you're the closest to heaven that i'll ever be and i don't wanna go home right now

Eile olid multikad teemas ja hetk tagasi sattusin ma juhuslikult selle Wall-E pildi otsa. Wall-E on vist üks ägedamaid multikaid, mida ma näinud olen. Multikatest rääkides (ja, ma olen nii hardcore, et ma võin oma blogis isegi multikatest kirjutada), need on üldse lahedad. Jääaeg on väga hea, mulle meeldib kusjuures Jääaeg eesti keeles rohkem, kui inglise keeles. Shrek on inglise keeles parem ja no, priceless. Ma pole kolmandat Shreki näinud ja ma lausa kahetsen, et ma Rene pakkumisest keeldusin tookord. Are we there yet, are we there yet, are we there yet?
Aga Wall-E oli neist kõigist kõige parem. Wall-E's oli sees nagu väga mitu tähtsat õpetlikku sõnumit, eksole. Punkt üks, kui ma seda saastamist ei lõpeta, peame varsti outerspace'i kolima. Punkt kaks, kui me consume'ime samapalju edasi, liigume varsti lindi peal. Punkt kolm, kõik on võimalik. Isegi Wall-E ja Eve on võimalik. Ja WALL-E HÄÄL, awwies.

Ja mu isa on reaalselt master chef. Ma arvasin, et ma saan nädal aega pitsa peal elada, aga läks palju paremini. Ta on nii äge, kui ta süüa teeb. Põhimõtteliselt ma ei tea nüüd, palju teist pihta saab, aga kui mu isa köögis on, siis see on täiesti kirjeldatav väljendiga like a boss.

Ülemine pilt on suht random. Ma koristasin ja leidsin surfiajakirja ja siis ma mõtlesin, et te oleks raudselt väga õnnelikud mingi väga randomi conceptuali üle. Alumine on veel rohkem random, aga mul on jõulud toas ilmselgelt :D

Aa, see Wall-E pilt ka siiski..


No comments: