Pages

Thursday, November 10, 2011

Oravad-Oravad

Koolis on megakiire, selle pärast pole ma ka blogi kirjutanud.Tänase päeva suurim fail: Kõigepealt arvasin ma, et meil pole täna eesti keelt, sest Oskar ütles nii. Ilmselgelt ma uskusin teda. Õnneks ei tekita Kaar asjade puudumisest draamat seni, kuni sul just kontrolltööde vihik kodus pole või noh.. kui sa just Oskar pole. Niisiis sain tunnis ilusasti hakkama ja tunni lõpus oli mul juba meelest läinud, et meil on täna ainult üks tund. Tormasin oma vihikuga klassist välja ja mõtlesin sööma minna. Siis nägin Ergot, kes ütles, et ta käib korraks Kaare juurest läbi ja siis läheme võimlasse palliviset harjutama (personaaltreener mul). Olin seal klassiukse peal, kui äkki märkasin, et minu asjad on ainsana seal veel... UPS. Kaar: "Neiu, kas sa tuled siia veel tagasi?" Mul oli nii mark... NII MARK. Vabandasin seal ette ja taha ja Ergo ja Kaar lõõpisid a'la, et nonäed, tüdrukul eesti keel nii meeldib, et oleks kaks tundi järjest :) Ühesõnaga, kõik lõppes hästi, aga mul oli väga piinlik.. :D

Ja siis käisime võimlas pallivised harjutamas. Noh, loopisin neid seal nii ja naa, pihta ei saanudki ühtegi. Ergo ütles siis, et viska kõvemini ja siis järgmisel hetkel oli see pall Ergol kuklas nagu booyah. Ja siis mul oli jälle megapiinlik olla. Ergo muidugi tegi viisakat nägu ja ütles, et ei olnud üldse valus, aga well... Ta raudselt arvab, et ma tegin seda meelega, sest ükski elusolend ei suuda visata nii mööda, kui see vise oli.

Muud koolis ei toimunudki eriti. Käsitöös ajasime Ennnuga lõikeid välja, mis oli üsna meeldiv. Hakkame pluusi õmblema, booyaka. Ja ajalugu oli huvitav täna, Miku seletas meile kaardi peal ära, kes kellele Teises maailmasõjas käru tahtis keerata ja mismoodi nad seal möllasid. Mulle meeldis.

Eile oli väga masendav päev, aga selle eest oli õhtu supermõnus. Selliseid võiks palju tihemini olla, kus ma saaks oma bestukaga mööda Apollot ringi lasta ja salaja Justin Bieberi uusi albumid vaadata, mäkis elu mõttest rääkida, issile isadepäevakingitust valida ja niisama olla. Mul on üldse kõige ägedam bestukas.

Täna lähen trenni ja mul on kohutavalt hea meel selle üle. Ma lihtsalt õpin ja õpin ja vahepeal magan natuke. Midagi muud ei jõuagi eriti. Tahaks hullult minna pilte tegema, ma ei teagi, kas kellestki või hoopis millestki.


Pildid: Kooli fotonäitus (Maris / PJ / Liisu); PJ; mu miljonivaade; mu lemmikõps indeed; pilt personaaltreeneriga (head reisi =)); Oskari kunst (foto, mitte graffiti).

Ma nüüd jooksen trenni, jätke kommentaare ja olge niisama toredad. Tsauki :)

5 comments:

Mari-Liis said...

no see 'trepisein' on tasemel, seal saaks jumala kuuuulisi pilte teha, ilmselgelt olete endale fotoshoodikoha leidnud :D:D

Paula said...

well, ilmselgelt :D
nii ghetto ju ikkagi! =)

ennnu said...

miks blogides pole 'like' nuppu ?
ainult 'like'iks :D

Paula said...

mul on +1 (google+'i kasutajad saavad)
aga mul on hea meel puhtalt mõtte üle, et sa like'iks neid, kui saaks..

Paula said...

ennnu! nüüdsest sad like'ida palju tahad :D