Pages

Wednesday, November 23, 2011

Marise special edition

Maris, mein Schatz!


Ühesõnaga, meil oli saksa kõnekeeles töö, mille enam-vähem kõik kahed said (noh, mina sain kolme, aga juba see oli quite pathetic minu kohta) ja protesteerima hakkasid. Niisiis tehti esmaspäeval uus töö, kus olid need samad sõnad sees, aga seekord me päriselt ka teadsime, mis sõnu õppida tuleb. Ja nagu kiuste topiti sinna sisse veel passiiv, millest sa mitte midagi aru ei saa, kui keegi sulle seda ära ei seleta, aga okinormi, pole hullu eksole. Niisiis, tulemus - teisipäeval sai minu sweet smartphone klassi kõige kasutatumaks, sest kõik logisid järjest mu eKooli äppi sisse (i have an app for dat, yea) ja vaatasid, mis nende saksa hinded on. Mina sain kolme! Milline areng, eksole. No ja siis tuli kõikidel jälle kolmerodu ja mõni sai lausa kahe (milline rõõm, kaasneb võimalus järele vastata). Ja siis oli seal Maris. Ma ütlesin Marisele, et ta sai raudselt viie ja selle pärast kuulutatakse töö siiski õnnestunuks ja meie istume seal oma kolmedega (ja kahtedega). Ja siis me vedasime Marisega blogipühenduse peale kihla, et ta saab viie. Maris sai aga nelja ja sellepärast istun ma siin ja kirjutan teile oma kurvast saatusest. Niuniu. Pikemalt ma kahjuks ei saa, muidu ma jään matasse hiljaks (üks asjadest, mida pole kunagi juhtunud ja mis on "shouldn't happen" listis eesotsas).

Pilt on random, sest MUL ON KIIRE, TSAUUUUUUUUUUUUU
Maris, sa oled awesome.
Ja mulle meeldib su viimane blogipostitus.
Ja su vend, kelle nimi algab M-tähega. Ja su õde ka, kelle nimi algab samuti M-tähega.
xoxo
ma jään hiljaks...

4 comments:

Mannu said...

See oli KÕIGE AWESOMEM postitus, mis kunagi kirjutatud on!
Ma vannun, et lugesin läbi, kas tuleb ka suur teadmistekontroll või piirdume ainult minu poolt koostatud sisukokkuvõttega? :)
Ma olen kindel, et mu vennale meeldib "see kõvaklappidega coca tüdruk" ka! :)

Paula said...

Awwwwies, seda oli awesome kirjutada ka.
Ei, ma teen sulle saksakeelse teadmistekontrolli :D
Niiäge, et kõik mind blogi või kokaarmastuse kaudu teavad, aga pole hullu, vähemalt on tunne vastastikune :D

Mari-Liis said...

ülinumps pilt!

Paula said...

ma tänan :)