Pages

Monday, November 28, 2011

It swings (Woo Woo) It jives (Woo Woo) It shakes all over like a jelly fish, I kinda like it

Mina niisama preemiareisil oma pükse peale veesõda kuivatamas123. Ei, meil oli lõbus, samal ajal kui teised ümber järve jalutasid, tegime me Marise ja Lauraga veesõda. Riietega ofc. Fun fact, kui kusagil on vesi, siis ma lõpetan alati vees, koos riietega. See on fakt. No kiddin. Pilt by Maris, kõik õigused on tema omad.

Klassitripil @ Berliin, kui me mõtlesime Aveliisiga, et me tahaks ikkagi Siegessäule juures ära käia ja rentisime rattad, sest shoppamine on way too mainstream. Lõpuks väntasime mingil ülihelikiirusel teise Berliini otsa, et rühma juurde tagasi jõuda ja oioi kui kurjad kõik meie peale olid, kui me bussi jõudsime. sorrynoh :D

Talv pole veel ametlikult käeski, aga ma varsti vist küll külmun ära. Nagu, mul on koguaeg nii külm lihtsalt. Ma usun, et ma peaks minema ühele shopingringile ja ostma mingi epicloads of nunnusid over sized kampsuneid, aga u know what? Mul ei ole aega. Sellist asja nagu aeg mu päevakavas ei eksisteeri. Mul on bioloogialümpiaad, geograafiaolümpiaad, muusikakool, trenn.. Aeg? Mis see veel on? Ma tean, et enne Soome minekut ma pean küll ostma midagi, muidu ma sealt tagasi ei tule. Aga päriselt, ma ei mõtle enam hommikuti selle peale, et: "Eu, Paula, teeks täna mingi cute outfiti" või et "Eu, Paula, täna teeme gangsta outfiti." Ma mõtlen igal hommikul: "Mis on kõige soojem asi, mis mulle hetkel kapist vastu vaatab?"


Mulle muide öeldi selle peale, et kui rasvakihti pole, ongi koguaeg külm. Well, ma nüüd teen comebacki ja ütlen, et Vällik, mu imetore füüsikaõpetaja (kes muide pidi olema selle missivõistluse kohtunik, mis osalejate puudumise tõttu ära jäi) ütles mulle.. No ma kirjutan teile dialoogina

Paula: Ma ei jõua enam.. Ma ei jõua tööd teha enam
Vällik: Jõuad, jõuad
Paula: Mkm, mul on energia otsas ja ilma energiata pole tööd ka
Vällik: No sul seda rasva on seal, millest energiat teha ju *evil grin*

No tänks. Aga ei, ma nõustun temaga muide. Selle puudumise pärast mul küll külm ei ole. Ma arvan, et asi on lihtsalt Eestis. Mhm. Ergo tuli Levilt tagasi ja ütles mulle täna: "Teil on nii soe siin." Ma vaatasin talle otsa ja oleks peaaegu laupa katsunud, et ei tea kas tal on palavik või miskit.

 Wednesday night regatta @ Annapolis

Igatahes, shootige nüüd kõik üks dislike talve jaoks. Ma ei taha talve. Mul on sellest lumest ka üsna savi. Me küll pidime Joosepiga lumememmesid ja igast muud epicnessi tegema, aga mulle siiski meeldib mõte suvest palju rohkem. Mida talvel üldse teha saab? Okei, uisutamine, suusatamine, kelgutamine.. Ma mõtlen, etmida saab talvel teha siis, kui sa oled Paula ja sa ei püsi ühegi uisu peal püsti põhimõtteliselt. Viimane kelgutamine oli vastlapäeval Aveliisiga keset Kambja paisjärve. Norm, eksole. Me kirjutasime jälgedega keset järve AVELIIS JA PAULA. Eu, äkki talv ikkagi võib lõbus olla? Meil oli küll täiega lõbus siis.

Kas see ongi nii? Et ma tulen bloggerisse, hakkan mingi teema kallal vinguma ja siis ma tõestan, et ma eksin? Mida iganes, aga mulle meeldib. Ja mul on üks uus follower, niiet ilmselgelt meeldib teistele ka natuke.

Ahjaa, ma ei mäleta, mis filmist see oli, aga "It's the people who make the place." Kõlab nagu draama, eks. Ma ei mäleta, tõesti. See võis olla näiteks... Ei, ma ei mäleta. Eneli raudselt teab.

Ahjaa. Miks meil kooliballi pole? Nagu for real. Once elu jooksul on nagu actually võimalus, et keegi kutsub su ballile ja et koolis on hästi natuke muid asju peale reaktsioonivõrrandite ja vooluvetevõrkude ja siis öeldakse sulle, et kuule, ei, laseme parem kaheksandikel jõulupeo korraldada, mille teemaks on ULMEJÕULUD. Woooo, nii äge. Kui ma kaheteistkümnendas ka ballile ei saa, siis ma protesteerin ja lähen uuesti kooli, sellisesse kus on BALL. PUNKT.
Nägin teda suvel Annapolise sadamas ja mul hakkas nii kahju tast, sest tal polnud ühte jalga ja siis ma tassisin teda ringi umbes nagu: "Kuule, kas sulle siin meeldiks elada? Aga siin?" Ma vist isegi panin talle nime. Aga ta lehvitab, as u can see :D

Ok, tegelikult on mul suht suva sellest ballist. Mulle lihtsalt meeldib filmilik mõte balli invitationist. That's all.

Pildid on randomid, sorry 'bout that. Kui ma peaks mingi koguse seda "aega" saama, lähen teen uusi pilte ka. Tahan suve123

8 comments:

ennnu said...

Jjou .
Kui ma õigesti mäletan , siiis see peaks olema filmist 'I Am Number Four'. :)

Paula said...

Ma mõtlesin ka sellele, damn, ma olen nii smart :D Ja ma teadsin, et sa tead :D

Anonymous said...

oh muzu , sa lähed bioloogia olümpiaadile , nii armas . Ma lähen ka . teeme võistluse , kumb kõrgema tulemuse saab :D:D:D
just kiddin' , ma tean küll ,et sa oled geeniuslaps .

ma pean ütlema , et väga tore post oli ,seega lisan siia ka oma lemmikväljendi sellest positusest:
"Me kirjutasime jälgedega keset järve AVELIIS JA PAULA." .siit ka küsimused : kas oligi mõeldud jälgedega , kas ma olen loll ,kuna linnud tagasi tulevad , kuna sa uue postituse teed , kuna me näeme , kas jõuluvana on olemas?

EVILLLLLLLLL :D
kui sa nüüd ära ei arva , kes ma olen ,siis kommi sisse sussi ei saa !

ok sau

Paula said...

Who the F are you? Jane?? tglt mul pole õrna aimugi..
jah, jälgedega :D:D nagu astusime, tipa tapa ja kirjutasime jälgedega :D
hah, awkward, kui sa jane pole :D

Anonymous said...

tegelt jõulupidu korraldavad seitsmendikud , niiet veel hullem :D

Paula said...

aah, kohutav... väga. masendav. lihtsalt.

Anonymous said...

Kes see õnnelik oleks kes sind ballile kutsuks? (A)

Paula said...

kes mind ikka kutsuks :D meil pole ju balligi, vaevalt, et keegi üldse kutsub :D