Pages

Monday, November 21, 2011

The glass is neither half-full nor half-empty: it's twice as big as it needs to be.

Ja viimase nädalaga on mu blogi keskmine vaatamiste arv kasvanud kahesajale päevas. Normaalne, kust te kõik äkki tulite? Mul on kolm uut followeri ka, tsauki :)
5. detsember on see kauaoodatud päev, kui me kehalises tantsima hakkame. Ma just avastasin, et mul vist pole õigeid kingi sinna. Kõik on kas liiga madalad või liiga kõrged või... Niuniu. Täna tegime kekas akrobaatikat ja ma jäin täitsa ellu. Ma mäletan, et eelmine aasta kõik kartsid kätelseisu teha ja mina polnud seda kunagi varem teinud. Ma mõtlesin, et see on raudselt mingi surmav asi, no kõik karstid lihtsalt - pidi hull olema. Pärast õpetaja korduvaid veenmisi, et see on nii lihtne ja nii tore ja nii vahva, läksin ma sinna, olin korraga ristivastupidi tavaolekule, maailm oli teistpidi.. Järgmised tunnid ma käisin nagu mingi prohvet ja kuulutasin, kui äge see on. See oli ausalt ka äge :D Peapealseisuga oli samamoodi.

Ajaloos vaatasime Tuulepealset maad, sest Miku ei viitsinud kontrolltöid kodus parandada. See oli liiga sad panda ja kuna me vaatasime seda eelmine aasta Niinemäega ka, siis ma kuulasin hoopis Guns n' Roses'it ja tegelesin sõnumite saatmise, saksa keele sõnade jagamise, Oskari muusikamaitse kritiseerimise, kulmupliiatsite heategevuse ja kõige muuga, mis vähegi EI seondu teile ajalooga. 

Vahetunnis käisin rektsioone vastamas ja kõik mu näitelaused olid lack of imagination'i tõttu umbes nagu: ich sehne mich nach dir, ich bitte meinen Vater um die Hilfe, ich verabschiede mich von meinem Vater, ich diskutiere mit meinem Vater über das Wetter, ich helfe meinem Vater bei dem Kochen, ich danke meinem Vater für die Hilfe. Der Vater on nii mugav sõna lihtsalt, ma ei teagi.. Ma tegelikult ei vaidle oma isaga ilma üle :D

Sööma ma ei jõudnudki, sest esimene vahetund polnud mul tuju seal väikestega järjekorras võidelda ja ma lihtsalt istusin Liisu ja Oskariga ühes lauas ja kuulasin muusikat. Nad on suht harjunud sellega, et ma olen väga outer space. Ja teine söögivahetund käisin saksat vastamas ja lõpuks kui ma sööklasse jõudsin, olid kõik spagetid läinud juba. 

Keemias tegime rühmatööd metallidega. Ma nüüd ei tea, mis mu kallid rühmakaaslased sellest arvasid, aga mul oli küll väga huvitav. 

Saksa kõnekeeles saime oma katastroofilised tööd kätte ja tegime siis nagu.. parandustöö kõik või midagi sarnast. Tunni parim osa oli siiski Maria lause töös: "Da man leicht das Gleichgewicht verlieren und stürzen kann, braucht man viel Geld." Don't worry, kõigile neile, kes saksa keelt ei õpi (good for you): "Kuna tasakaalu on kerge kaotada ja võib kergesti kukkuda, vajatakse palju raha." No hate mu tõlkimisoskustele ka muidugi. Aga no kui teile meeldib google translate versioon: "Nagu võib kergesti kaotada oma tasakaalu ja kukub, siis tuleb palju raha," fine w/ me. 

Ma isegi ei tea, miks ma teile koolist nii pikalt kirjutan. Sorry 'bout that. Kuulake head muusikat. Näiteks nagu... 


Mul oli Wii GuitarHero kunagi ja ma olin nagu total pro selles loos. Huvitav, kas mu onu tahaks oma wii kitarri mulle mõneks ajaks saata, ma oleks väga tänulik... :D Jake'il ja Nicole'il oli terve kelder neid Wii bändi asju ja värke täis. Seal keldris õppisin ma CoD'i mängima siiski. 

2 comments:

Martina said...

vägev muusikamaitse sul.

Paula said...

mulle ka meeldib