Pages

Wednesday, November 16, 2011

Fassbrause ja Apfelschorle

Ma oleks täna peaaegu trenni läinud. Ma olin täiesti kindel, et ma lähen täna trenni. Siis võtsin ma eKooli lahti ja leidsin sealt ajaloo kontrolltöö ja veel 5 ainet, mille jaoks on vaja õppida. Ja saksa keeles on see omadussõnade käänamise töö. Sweet.
Parandus: Meil on homme mingi saksa kutiga, Denisega (TA NIMI ON DENIS? HAHA) tund ja seega pääseme sellest :D

Siit on näha, kui igav mul muusikaloos on, ilmselgelt.

Ja see on mu eesti keele kirjandi mustand. Natuke näete kirjandi algust ka, kui väga proovite. Aga asi on põhimõttes. 

Täna oli peale tunde saksa keele olümpiaadi jaoks kordamine. Ma tundsin ennast seal korraga väga lollina ja samas väga targana. Targana, sest ma olin viitsinud neid vastuseid otsida igaltpoolt ja lollina, sest nad ei küsi seal olümpiaadil elusees BaKi tähendust (banaani- ja kirsimahla segu, nimi tuleneb sõnadest Banane ja Kirsch) või midagi sarnast. Apfelschorle on hea, seda on meil ka, küll mitte selle nime all. Mul ei tule meelde, mis meil selle asja nimi on, aga seda müüakse rohelises klaaspudelis ja see on põhimõtteliselt gaseeritud õunamahl ;) Samas, nad küsisid eelmine kord Haribo kohta, nii et kes teab ;)

Luuletuste lugemine oli ka täna. Võib õnnestunuks lugeda, sest ma tegin seda täpselt nii hästi, et saada kaks viite aga piisavalt alla seda piiri, kus ma mingile kõnevõistlusele peaks minema. Ma läheks sinna hea meelega, aga mitte praegu, sest mul lihtsalt pole aega mingit teksti pähe õppida. Mu eesti keele hinded muidu:


Geograafia kaarditöö sain nelja. Aga mul oleks vist geo nii või naa neli tulnud, nii et ma väga ei põe see trimester enam geo pärast. Kui ma kaarditöö viie oleks saanud, oleks ma veel üritanud, aga järgmine trime uuesti ;) Geograafiaga on mul mingi imelik suhe. Mulle nagu meeldib kogu see värk ja ma enamasti saan aru, aga tööd on ikka neljad, jou. 

Üldiselt kõige parem seis on mul see trimester ajaloos, inglise keeles, KEEMIAS, (muusikas, käsitöös) ja ühiskonnaõpetuses.  Agaokei. Matalaagri kohta öeldi mulle muide, et Paula, sa oleksid siiski ainus, kes sinna läheks. Mul on väga kahju. Ma korraldan ise endale matalaagri koos Google'i ja raamatukogust laenatud matemaatilise kirjandusega. Votnii. Õpin ka kõik teooriad, terminid ja teoreemid selgeks ja mängin üksi hundimängu. I guess see pole eriti võimalik, aga ikkagi.

Rääkisime täna Oxeniga DSD'st (Deutsches Sprachdiplom) ja ta küsis, kes seda teha tahavad. Ma tõstsin ka käe, et noh, kui ma seda saksa keelt juba 6 aastat õpin, siis midagi võiks temast ju saada ka. Siis tuli välja, et Härmas tehakse DSD'd viimast aastat ja et mu võimalused on Treffner ja Kivilinna, Viljandi Paalalinna gümn., Tallinnas olid ka mingid koolid, aga nende hulgas ei olnud Gustaf Adolfit. And that was the moment, kus ma otsustasin, et pole mul seda DSD'd vaja ka.

Mul on kurk valus olnud täna terve päeva. Seega läksin hommikul kooliarsti juurde kurgurohtu küsima. Ta siiski tahtis mind kraadida ka, misläbi ma veetsin seal umbes 15 minutit kokku. Seal liigub väga huvitavat rahvast. Kõigepealt tuli sinna üks poiss, kes oli mingit "mängu" mänginud ja tooliga kõõlunud, siis maha kukkunud ja seljaga vastu radikat (meie kooli radikad on reaalsed killerid, ma üks aasta kukkusin põlvega sinna vastu ja mul on siiani arm sellest =)). Igatahes oli tal selg valus, seega ta jäi sinna lamama ja ajas midagi palavikust ka.. Siis tuli sinna Jaan, mu uus klassivend, kes otsustas, et luuletust on parim õppida arstikabinetis, sest seal on vaikne. Siis tuli sinna Hansusugulane, kelle nime ma ei mäletagi. Ma ütlen talle alati Hansusugulane... Aksel? Oli vist.. Igatahes ta kurtis sama asja, mis eile JA üleeile. Ma ei teagi, mis "see" oli, aga lõbus nägi välja :D Siis tuli üks poiss paljajalu, kes olevat kekast tulnud ja pika mõtlemise peale ütles ta, et tal kõht valutab. Mõne aja pärast sai kõhuvalust peavalu ja siis äkki kurguvalu. Siis tuli sinna üks tüdruk, kes ütles: "Ma pean ära surema." Ma päris hästi ei saanudki aru, millest selline järeldus, aga nii ta oli. Vahepeal sadasid sisse kaks seitsmenda? klassi tsikki, kes keksisid seal peegli ees ringi veidi aega ja lohutasid oma valusa seljaga klassivenda. Ma imestasin, et mul kogu selle kirju seltskonna peale palavikku ei tekkinud. Sain Halls'i ja tulin tulema. Mul on kooliarstist kahju, ausalt :D

Nüüd ma lähen teen endale mingi megakoguse teed ja hakkan õppima. Nii armas, et te mu postitusi like'ite. Ennnule aitäh hea idee eest, sest muidu ma reaalselt arvaks, et keegi ei loegi neid (kommentaaride järgi).

3 comments:

Jane . said...

oh issand , ära arva , et keegi su blogi ei loe , MINA OLEN ALATI OLEMAS !:D ja ilmselgelt on lugejaid sadu , kui mitte tuhandeid =)

Paula said...

aga kõigi lugejate hulgast on mul eriti hea meel kui nii toredad inimesed nagu Jane mu blogi loevad :)

Anonymous said...

kas kustutasid oma vyou ja vlogi ära? ei näe enam siin neid.