Pages

Tuesday, October 4, 2011

i become so numb // come be my toyfriend (tänased laulud 4sure)Ma pole veel suutnud ühtegi deep-talki teemat välja valida, mille juurde Martini tehtud pilte panna, aga täna on Martini kodukal minu pilt eelmisest shoot'ist, wii! Võite järele vaadata (kordamööda, muidu Martinil server ütleb üles) http://martinifoto.eu

Täna oli haigelt väsitav päev. Hommikul käisin arsti juures verd andmas, oli väga... tavaline? Sõrm on siiamaani valus ja ma kahetsen siiani, et ma parema käe sõrmest lasin võtta, sest ma ei saa kitarri mängida absoluutselt hetkel :(
Peale arsti juures käimist hüppasin mingist gruusia kohvikust läbi, sest enne vereproovi ei tohtinud süüa ja mul oli kõht nii tühi. See oli suur viga, sest see asi, mida ma sõin oli väga-väga... omapärane..
Geograafiasse jõudsin kunagi poole pealt ja tüübid kirjutasid terve tunni lihtsalt nagu mingid mungad, kes vanal ajal raamatuid ümber kirjutasid.
Matas õppisin rohkem muusikaloo jaoks ooperi kohta, kui tegin neid imelisi ruutfunktsioone. Aga homme on tunnikontroll selle peale, what a joy.
Inglise keel oli tavaline. Bioloogias vastasin luid ja elundeid, kõik õigesti, olen tubli. Minust saab ju arst ikkagi.. väidetavalt. Sain mingi ökoloogiaviktoriini lehe ka, võtsin Marise kampa ja hakkame koos loodusajakirju lugema nüüd. Nagu mul haigelt palju vaba aega oleks. Ma peaks magama praegu! Kas ma magan? Ei, ma koon... okei, kirjutan blogi ka, aga kui ma enam mitte midagi ei teeks, mis mulle päriselt meeldib, siis oleks kohe päris halvasti.
Ühiskonnas lugesin uudise ette, ei mingit hinnet. Päris huvitav on, et kui uudist EI loe, saad ühe, aga kui loed, ei saa midagi. Nummine värk. Tegime mingit paaristööd ja Fred joonistas vildikatega telefoniekraanil tüdrukuid kolm korda suuremaks vajalikest kohtadest. Ta oli väga suureks abiks :)
Keemias oli kontrolltöö, ma pole päris kindel, kuidas see läks, aga eks siis paistab.

Üks pilt Martinishootist ka.
Pilt by Martin Kraus himself

No comments: