Pages

Saturday, October 29, 2011

Faktipostitus

* Ma olen kübermaailmas kuulus. Nimelt kirjutas mu ema raamatu, tegelikult seeria, mille nimi on vist Frameworks for International Cyber Security (googeldage) ja ühes neist raamatutest (helesinises, kõige paksemas) on minu öeldud fraas. Nimelt tol õhtul, kui emps seda raamatut kokku pani, oli mul mingi suur probleem ja ma ausalt öeldes ei mäleta, mis värk sellega oli, aga fakt on see, et ma kirjutasin Skype'i sõnad: "ma olen 14 ja saan ise oma asjadega väga hästi hakkama" (võinoh, midagi sellist) ja mingi aeg hiljem, kui nad olid 500 eksemplari välja trükkinud, siis avastas Liis keset koosolekut, et leheküljel 419 on keset mingit küberjuttu Paula sõnad: "ma olen 14 ja saan ise oma asjadega väga hästi hakkama". Õnneks on ülejäänud raamat inglise keeles ning enamus lugejaskonnast ei saagi kunagi teada, et ma 14-aastaselt oma asjade ajamises väga võimekas olin... Olen siiani, by the way ;)
* Nägin teisipäeval vähemalt kolme und ja mäletan neist hetkel kahte.. Üks oli selline, et me läksime kooli ja algas uus õppeaasta mingi valemiga. Kogu klassi koosseis oli sama, aga oli uus tüdruk. Selleks tüdrukuks oli meie armas JANE! Ja õpetaja küsis Janelt, mis ta nimi on, et see tahvlile kirjutada, aga ta ei kuulnud Janet ja siis hakkasid kõik segiläbi ta nime karjuma ja õpetaja oli lõpuks nii segaduses, et kirjutas tahvlile suurelt PUDELLA. That doesn't even make sense.. aga nii oli..
Teine uni oli, et pidime minema klassiga matkama ja ma olin hiljaks jäämas. Põhjust ma ei mäletagi, aga vaatamata sellele olin päris kindel, et jõuan õigeks ajaks. Väravast välja joostes nägin tänavaotsas tervet kooli mind ootamas ja Endla Kaart. Kaar hakkas mulle rääkima, kuidas hilinemine on kõige koledam viga, mida inimesed teha võivad.. Palun vabandust, et ma meie unekooli matkale hilinesin... :((
Kolmas oli ka, aga ma ei mäleta seda enam.

* Olgugi, et Maris kirjutas oma blogis, et kooli pannakse üles tema ja Liisu pildid, siis ma mainin ära, et minu lillepildid pannakse ka sinna üles. Mitte, et mul neid väga palju oleks. Mulle ei istu eriti loodusfoto. Mulle meeldivad inimesed ja liikuvad asjad ja suuremad plaanid näiteks linnad ja majad ja muu selline.
Ja ilmselt polegi mu fotod seda näitust väärt üldse, aga ma siiski pidin mainima, eksole.

* Mis värk Vyou's selle "oops, ma ei märganudki, et recordib" asjaga on? Dude, sa vajutad "Record" nuppu ja see loeb 3 sekundit aega maha ja hakkab siis selle aja jooksul salvestama. Ja kui su msni piuksud seal vahel on, siis sa ei saanud mitte kuulda ka.. Sa ei saa seda kolme sekundiga ära unustada, kui sul just raskeid probleeme mäluga pole. Just sayin', et see on VÄGA imelik, kui sa teed näo, et OIH MA EI NÄINUD MA SIIN TEGIN OMA MATAÜLESANDEID/MEIKISIN/PANIN RIIDESSE JA SEE VYOU TULI JA HAKKAS ISE RECORDIMA, VOT KUS LOPS.
No... bitch, puh-leaseee...

Olen Põlvast tagasi muidu ja teha on haigelt palju ja ma ei viitsi üldse, aga peaks. Niiet.. jah.. mõtlesin mingi giveaway teha, mitte kohe nüüd, aga millalgi... ideid? Tsau uutele followijatele ka :)
Pildid on Tallinnast.

5 comments:

Jane . said...

PUDELLA !!!! :'):')

seda posti oli väga hää lugeda.

giveawayks võiksid teha nii ,et lased ühe oma tehtud pildi kapale (http://www.artprint.ee/shop/product/fotokapa/?gclid=CO2Bnp6DjqwCFQQm3godNy6cmQ ) teha (bikuuz i laav jour piktures ), ja siis juhtub kogemata nii ,et pudella võidab selle endale :)

selle kommentaari WORD VERIFICATION oli : PAJAISTA . paja . meie bänd ju :D

Paula said...

Oh Jane, ma kartsin, et sa ei loegi mu blogi enam ja et sa ei saagi teada, et mu dream-teacher su Pudellaks ristis! (genius, i knoww)

See on täitsa hea mõte, ma kaalun seda :V:V:V

PAJA! Oeh, paja on parim bänd evvveeerrrrr..
:D

Mannu said...

Sorrrri, ma parandan oma blogis selle kunstiõpetaja värgi ära :(

Ja ära kavatse mõteldagi, et su fotod ülisupeawesomed ei ole!

mari-liis said...

Mind huvitab, et millega sa enda pilte töötled? :)

Paula said...

Mannu: poleks vaja olnud, ma niiisama...

mari-liis: photoshop cs5 extended ;)