Pages

Monday, October 31, 2011

demodemo.

Okei, siin on väike tõestus teile, et ma päriselt ka üritan seda lugu salvestada teile ja ainus põhjus, miks see veel teieni jõudnud pole on see, et ma suudan iga kord salvestades mingi kohutavalt lolli vea teha. Ja ma tahan, et see oleks as good as possible. Mingi random klipp seega.Kool on killer. Hakkame kirjandit kirjutama ja mingi keemia-geograafia-bioloogia-terviseõpetuse olümpiaad tuleb ja kogu mu panus läheb eesti keele õpetajale, kes loodetavasti ei lase mind kirjanditunnist ära. Ma reaalselt ei tunne, nagu ma peaks minema kuhugi... sellisele... olümpiaadile. Ja üldse, kes viitsiks klassikirjandit järele vastata?? Nonsense. Aga kitarritund läks hästi täna.

Ja pikka postitust ei tule, sest ma lubasin, et ma masepostitusi ei kirjuta ;)

2 comments:

Jane . said...

paul-jonahha

miks sa igas videos nii ilus välja näed ja miks sa nii hästi kitarri mängid ja tahan ka ära mainida , et mu kool on ka killer :D


tänan tähelepanu eest :)

Paula said...

Pudella!

Hah! Phäh! Ilus kitarrivirtuoos tuli udu ajama? :D Koolidel on kalduvus olla killer.

Aga palun :)