Pages

Tuesday, October 11, 2011

artwork

Kool on nüüd palju lahedam. Nüüd, kus ma olen see, kellest gossipitakse ja kus ma olen muutunud mingiks eelmise aasta üheksandike stereotüübiks :D Aga ei, muidu on väga okinormi, huvitav on vähemalt. Täna näiteks joonistasin terve päeva igasuguseid awesome asju. Ühiskonnas hakkas Fred cereal guyd joonistama ja ma otsustasin me gusta ette võtta. Piltide pealt on näha, mis ma kõik kokku joonistasin. Üks Oskari me gusta on ka seal, ise leian, et päris artistlik, teie arvake mida tahate.

Muidu pole midagi väga toimunud vist. Koolis on haigelt kiire koguaeg ja mul on koolist suht kõrini juba, aga varsti on vaheaeg, yay.

Muide, vlogi on kinnine, aga ma täna isegi vlogisin midagi. Kui ära editin ja uploadin, võite homme või täna õhtul jälle vlogi tsekata. Ja formi kustutasin ära, sest te olite nii laisad ja igavad, et ei küsinud midagi. Shootige vyousse siis ;) 

Võin teile homme deeptalki ka kirjutada, täna liiga väsinud..

No comments: