Pages

Monday, September 12, 2011

you can do anything you set your mind to...


Esmaspäevade hommikud on toredad asjad, kas pole? Ärkasin üles, kraadisin (alapalavik oli, muide), jõin piparmünditeed ja tegin igasuguseid muid toredaid asju. Lõpuks, kui ma kõigi teiste arvates juba hiljaks olin jäämas, panin oma kõrvaklapid pähe ja kõndisin kooli mingis
 XXXL pusas, sest see on nii pehme ja soe. Niisiis läksin ära umbes 7.49 ja jõudsin täpselt 7.50 bussikasse, nägin nr. 13 bussi (see tähendab alati, et kõik on perfektselt ajastatud (ja et Oskarit näeb)).

Päev oli suhteliselt tavaline. Ma sain ajaloos ja eesti keeles viie. Muust ei viitsigi rääkida väga. Keemia oli paras surm. Kõik muu ka. Saksa keel näiteks.

Peale kooli (kohe peale kehalist) loivasin koju. Õppida oli kohutavalt palju, aga mingil kahtlasel põhjusel jõudsin kõigega ruttu valmis ja läksin muusikakooli. Seal ei toimunud midagi eriti... Peale seda kõndisin koju, pinksilauast mööda. Nägin Pennarit, Magnarit ja JANI! Tahtsid, et ma kitarri mängiks, aga no ega ma ju peale bossanoova etüüdide muud ei õpi seal, seega ma vabandasin välja. Pennar küsis midagi septakordide kohta ja ma tundsin ennast lollina. Jan ütles, et ta juba kuu aega kutsub linna mind. A no mis teha, et ma haige olen siin. Ma see nädal kavatsen jõuda.... VIST....

Ja siis kõndisin koju ja õppisin edasi. Mu hetke wishlist, mille järgi aega lihtsalt nii-nii napib :(

  • Pildistamine - tahaks kellegagi ühe korraliku fotoshoot'i teha, aga selleks peaks ma enne terveks saama ja kellegi leidma, kellega minna..
  • Jan - ma pean temaga kokku saama, juba kuu aega, pole normaalne...
  • Tallinn - nädalavahetusel sõidan Tallinnasse (võtaks kitarri kaasa?)
  • Aveliis - lubasin su külla kutsuda ja kutsun ka, kui me mõlemad terveks saame ;)
  • Pinks - kolmapäev-neljapäev pole mul muusikakooli ja ma lihtsalt pean linna jõudma sel ajal ja kellegagi ühe korraliku pinksi mängima... mau (linnakageen lööb välja)
  • KINO - aaah, ma pidin juba ammu kinno minema kõigiga.. siiani nulline 
  • Pokkeriõhtu - ma ei teagi, kas Ergo kutsub mõnele enam, ma olen kaks tükki üle lasnud juba (põhjusega!)
Mul võiks rohkem aega olla. Niu-niu. 
Ilmselgelt ma topin vanu pilte blogisse, sest uusi lihtsalt pole. :'(

Aaah, pildid sain ka kätte.. fyea4 comments:

Mari-Liis said...

mulle meeldivad väga su selle õue fotoshoodi pildid, kõik mida ma siiamaani näinud olen, on prettyd :) ja teil käis raatuses fotograaf? :O tavaliselt oli koguaeg Maueripower ju

ennnu said...

Pennar ? Karl Madis Pennar ?
Aga kinno võiks minna külll :D

Eva said...

kui sul ikka veel fotoshooti kaaslast vaja on, siis ma oleks nõus :)

Paula said...

Mari-Liis: jaa! uskumatu, aga tõsi :D

ennnu: jep, kust sina teda tead? :D võiks, vali film ja lähme :D

Eva: kui terveks saan, võib sellele mõelda :)