Pages

Sunday, September 18, 2011

who says, who says you're not worth it

TSAUU, mu uued followerid :)
Tallinnast tagasi, üritan oma tohutult pikka to-do listi (enda kohta) harvendada ja mõtlesin teile ühe blogi ka kirjutada, sest vajadus teiega oma elu jagada (absoluutselt mitte mingil asjalikul põhjusel) on nii suur. Sõitsin siis bussiga Tallinnasse laupäeval ja niitsin Tallinnas muru ilusti ära (nasa jumpsuit for the win!). Vahetasin ise muruniidukil bensiini ja tõmbasin ise käima, haigelt tubli, ma tean.
E vedas mulle Saksamaalt 12 purki kirsikokat ja sellest ajast saati ma jällegi joon kokat. Noh, ses suhtes, et ma ei joo seda nii palju enam, aga ma ei saa ilma kokata ka päris. Nii on :D Niisiis, ma joon seda mõõdukas koguses, ausalt. Oskar ütles selle peale, et ma olen nõrk, aga no mis teha. Eks ma siis olen :D
Õhtul tegin pannkooke ja need said üle ootuste head, R ütles, et kuna neid nii vähe, tekib pannkoogikriis. Ma ausalt öeldes kartsin, et neid jääb alles kõvasti, aga kõik söödi ära. Selle üle on mul muidugi ainult hea meel. Note to self: Ma lubasin Oskarile kunagi pannkooke teha. 
Hommikul tegelesime aias põõsaste ja orhideedega ja mingi hetk käisime Solarises. Võtsime Vapianost pastat ja Komeedist vaarikebeseerulle, läksime tagasi koju ja õgisime ennast liiga täis. Siis toppisin kõik alles jäänud 8 kirsikokat (ma ei joonud nelja üksi ära, ausalt, R ja E aitasid) kotti ja veeresin bussi peale. Siis nägin Oskarit, andsin talle kokat, olime niisama vahvad ja toredad. Lõpuks veeresin koju oma üliraske kotiga.
Kodus tegelesin oma to-do listiga, nagu ma juba mainisin. Mul on kirjutamisega ilmselgelt probleeme, kronoloogilise järjestuse mõttes...

Kitarrilugu (Melodisches Stück by Mauro Giuliani) 
C-duuri kadents 
pildid Jürimäele 
8 lehekülge saksakeelset teksti noorteprobleemidest läbi töötada
teha märkmed kirjandi jaoks
Oxeni quiz netist (ei tulnud mul lahti, fyea!)
käsitööõpetaja juurest läbi käia ja muster küsida (esmaspäev)

No comments: