Pages

Thursday, September 15, 2011

that's why i smile :)

Tsau mu uued followerid, luv yah.

Ma pole tükk aega kirjutanud, aga ma siiski loodan, et kõik mu "kirjuta-iga-päev-muidu-ma-ei-loe" followerid siiski on veel alles :) kusagil :)

Üleeile loobusin ma muusikast. Kaasaskantaval moel vähemalt ehk siis andsin oma iPodi ja kõrvaklapid Oskari kätte. Mina harjutan maailmaga suhtlemist ehk siis ei käi koguaeg klapid peas ringi ja Oskar harjutab kõrvaklappide mitte ära lõhkumist.
Eile loobusin ma Coca-Colast. Ning jah, paremal pool on taimer ajaga, mis ma olen ilma kokata elanud. Ning jah, ma olen teiega aus. Kui ma ikka ei suuda vastu panna, siis ega ma seda seal ei hoia ka. Praegu on täitsa okei. Täna jõin kohvi hoopis. Ja ühe Starteri.
Täna hommikul unustasin telefoni ka koju. Kui ma peaks elama ilma muusika, koka JA telefonita, siis see oleks lihtsalt loodusseaduste vastane - kolmandal vahetunnil käisin kodust läbi ja võtsin telefoni :D

Pinks for the win (ma näen mingi eriti freacko välja, sest mul on kaks nahktagi seljas ja Oskar lasi ns t-särgiga ringi, nagu näha)

Õhtul käisin linnas, tegin mingeid pilte, et saaks korralikult blogi kirjutada. Ilma piltideta ei saa ju. Käisin mäkist ka läbi. Ja siis nägin linnakaid ehk siis Oskarit, Magnarit, Pennarit ja Jani. Mängisime pinksi, ma õpin ka aeg-ajalt. Ei satu sinna piisavalt tihti, et mingist skillist rääkida saaks. Jan tegi meelelahutust meile ja mängis üksi pinksi. Mul video sellest, panen tänasesse vlogisse. Üks video on ajalooõpetajast ka. Oeh, ma fännan teda :D Ma loodan, et ta mu blogi ei loe, endiselt :D

Käsitöös oli Liisu minu kerilaud ja treenis käelihaseid. Aga see oli meeldiv, saime oma eludest rääkida ja catch up'ida. Mu lõng, millest salli tegema hakkan, on niii mõnus pehme lihtsalt. Ma peaaegu tunnen, et ma teeks sellest midagi hea meelega. Ooodake, varsti ma kirjutan, kui kõrini mul sellest on :D

No comments: