Pages

Thursday, September 1, 2011

Suvest ja tänasest // 1. spetember


Ma asendan eelmise kahtlase postituse ühe veidi sisukamaga nüüd. Ühesõnaga, kõigepealt suvest. Mul oli väga superäge suvi. Ma arvan, et mu suved on iga aastaga aina ägedamaks läinud ja ma olen neist rohkem rõõmu tundnud, nii ka see aasta.
Suve alguses ei osanud ma midagi teha eriti. Ma tegelikult ei mäletagi, mis seal alguses toimus. Ma tean, et ma hängisin linnas palju ja käisin Tallinnas ja elasin oma huvitavaid kogemusi seoses kõige sellega üle. Ja juuli alguses sõitsin USA'sse, mis oli ka superäge ilmselgelt. Ma pole vist oma eelmisel kahel tripil nii palju erinevaid linnu külastanudki, kui see aasta. Aga Chicago, New York, Maryland - Annapolis, Toronto, Ontario, Newport, Mystic, Baltimore ja nii edasi ja edasi. Superlahe. Ja need inimesed, kellega ma koos olin - super. Aga lühidalt kokku võttes - ma käisin IHOP'is, ma shoppasin ennast segaseks, ma põgenesin kukkede eest, ma jõin ära neli Double Size Gulp suuruses Coca-Colat, ma vaatasin päikesetõusu, ma käisin kalal ja püüdsin 14 kala (win), ma nägin metsikut kilpkonna (kahte lausa), ma õppisin purjetama, ma hakkasin mängima Black Opsi, ma käisin tube'imas, ma õppisin ära flipid, ma sõin pähklivõid, ma käisin keskööl basseinis ujumas, ma mängisin esimest korda elus golfi ja malet ja lisaks sellele õppisin süüa tegema, mingis formaadis.
Ja peale USA't oli mul selle suve kõige ägedam nädal, kus ma sain kõikide oma toredate sõpradega kokku, kes vähegi tahtsid mind näha. Niiet aitäh kõigile, kellega ma oma esimese back-in-estonia-nädala veetsin, nii nii mõnusad olete :) <3
Ja nüüd on kool. Täna käisin aktusel, kus oli täiesti tavaline. Ainus ebatavaline asi millele ma mõtlesin, oli, et see on minu viimane esimese septembri aktus siin koolis. Mitte ühtegi enam. Isegi kui ma seda väga tahaks. Ja aktus polnud midagi erilist. Laul läks metsa ja ülejäänu kohta võite teistelt küsida. Usun, et mingit positiivset tagasisidet pole mõtet loota.
Peale aktust nägin Martinit, kes oli üliarmas ja tõi mulle kooli alguse puhul koka ning tegi outfitipilti. Ma olen nii tänulik, aitäh-aitäh-aitäh :)
Ja mingi aeg käis Anni siin ja rääkis Treffnerimuljeid, mis oli ka omamoodi huvitav. Üpriski äge oli kuulata. Mulle meeldib nende tekkel täiega, see on epic.
Aga jah. Siis liikusin muusikakooli, kus pidin oma kitarriõpetajaga kokku saama ja ajakava paika panema. Karli muidugi polnud. Mu solfiajad olid väga-väga mitte sobivad, sest kolmapäeval on mul neljani tunnid ja solfi ma siis kella neljaks ikka ei jõua. Niisiis ma olen nüüd teises solfi rühmas, kuigi mul on sama õpetaja (õnneks). Nojah, võõrasse solfi klassi minna võib päris huvitav olla, edu mulle. Mõnes mõttes on mul hea meel selle üle (veel).
Siis liikusin linna, kus oli nii mõnus melu igalpool. Nägin Oskarit, Marit, Sandrat, Fredi, Tuttit ja ma ei tea, kes seal veel kõik olid. Chillasin nendega natuke aega, aga mu oli kahtlane olla seal oma haigelt kõrge kontsaga ja siis ma mõtlesin, et lähen koju, aga tee peal nägin Aveliisi ja igast chicasid veel, niisiis jäin nendega tantsu vaatama. Mingiaeg jõudsid Oskar & gäng ka sinna ja siis me seal passisime. Tore oli, palju tuttavaid nägi. Ja mul oli niii tore :) Aga lõpuks hakkas külm ja ma tulin koju. Jalad olid ka megavalusad kingadest juba. Vahepeal lasin seal Aveliisi tantsutossudega ringi (Y).

Agajah, selliseid päevi võiks rohkem olla ja ma ei põekski nii palju selle 9-nda klassi pärast. Aga koolist - mul on 5 uut õpetajat, kellest osadega pole varem ühtki tundi olnud. Ja veerandite asemel on trimestrid. Ja igast ägedat stuffi veel.... vist.

Tänase päeva playlist:
TEACH ME HOW TO DOUGIE
Drop Dead

Pildid by Martin // aitääh :)

2 comments:

Mari-Liis said...

fännan su pintsakut, väga ilus ja stiilne oled ka :)

Paula said...

awwies, Mari-Liis, sinu käest on seda nii epic kuulda :)