Pages

Friday, September 2, 2011

Survey + koolist


Koolis oli täitsa okei. Kõndisin hommikul kooli ja mõtlesin, et tahaks matemaatikas istuda seal, kus ma eelmine aasta istusin, aga akna all ja üksi. Läks õnneks. Oskar istub selja taga, mis tähendab, et ma pean aasta jooksul talle kindlasti igast siinuseid ja tangenseid seletama hakkama, aga no suff. Kehalises rääkisime põnevat juttu sellest, mis meid ees ootab. Natuke juttu oli pikamaajooksust, nii et vast elab aasta üle - seda ma oskan. Ühiskonnaõpetuses istun ka kusagil täitsa normaalses kohas ja aine ise on puhas ajalugu, nii palju kui ma täna kuulsin ja mõistsin. Hakkaks ka ühiskonnaõpetuse alguses valgustajatest rääkima, eksole. Aga seda kuulsin ka, et hakkame klassi ees mingeid esitlusi või asju tegema ja see läheb tähestiku järjekorras. TERE, MINA OLEN PAULA JA otseloomulikult olen ma NIMEKIRJAS ESIMENE -.- Füüsikas istusime Eneliga kusagil taga ja tunni sisu oli midagi sellist, et elektron -> merevaik (Vällik ütles) ja et Franklin leiutas piksevarda. See hõõrumise ja valguse asi oli kuidagi kahtlane. Agajah, eks paistab. Inglise keeles liigitasime eestlaste kohta kirjutatud stereotüüpe õigeteks ja valedeks. Oskariga istun keeletundides, et ta 20-liitrist kokakihlvedu kindlustada veits. Me nimelt tegime diili, et kui Oskar saab Treffnerisse sisse, siis ma tagan talle 20 liitrit Coca-Colat. Peale kooli oli muusikakooli minek ja peale seda tegin linnatsilli, sest ma olen ju ikkagi täiega linnakas. Aga see pinksilaud seal kaubamaja kõrval on nii geniaalne idee mu arust. Mulle meeldib. Agajah, tore oli täna igatahes :)


Oskar vedas sellele Kaubahalli vastas olevale karusellile ja mul hakkas sellest esimese 6 sekundi jooksul paha. Maailm ei käinud mitte edasi-tagasi, vaid üles-alla ja vaheldumisi diagonaali ja siis veel mingisse 5. dimensiooni suunda. Kohutav oli. Püsti seismisega oli probleeme veel tükk aega. Ma olin seal varem ka käinud, KA OSKARIGA, aga ikka ma mõtlesin, et ei ole see nii hull midagi. Pfffff, enam ei lähe ka. :D

Aga kuna mu elust ei viitsi keegi lugeda, siis ma kirjutan mingit muud värki ka.


Pildid on by Maria. 

6 comments:

Anonymous said...

su pidev kokajutt on tüütu.

lis. said...

minu jaoks küll ei ole tüütu, just on huvitav lugeda :)

Anonymous said...

kas teine pilt on inspireeritud Epp Petrone raamatu kaanest? :D

Paula said...

ano1: ma tean, mind ennast tüütab ka vahel ära, a siis lasen edasi jälle, haters gonna hate :D
lis.: thank u for that
ano2: hah, ma ei mõelnudki sellele, aga alateadvuses võib-olla :D

U r s u l a said...

Hahahaha. :D See auto teema ajas küll eriti naerma. Eriti see koht:

Jõudsime sinna ja iss ütleb, et noh, sidur, pidur ja gaas, palun väga. Ja ma istun seal nagu hunnik õnnetust: "Issi kuule, mis see sidur on?" :D Nojah, see sidur sõi mu närvirakke kusagil pool tundi. See tuli tasakesi üles lasta ja ma seal suretasin vähemalt 12423534632433 (okei, umbes 15 äkki, aga ikkagi) korda auto välja, sest ma lasin liiga järsku.

Paula said...

Heh, usu mind, nüüd tundub see naljakas, aga seal suutsin ma küll mitu korda läbi hammaste sisistada: "MA EI OSKA JU!!" :D:D