Pages

Wednesday, September 21, 2011

spordipäev ftw


Meil oli täna spordipäev, kus pidin kohtunik olema. See tähendas kella poole üheksast äratust ning lõpptulemus oli tükk aega passimist staadionil. Aga ma sain palliviskealale tähiseid panna, mis oli väga põnev. Ühesõnaga viie tunni jooksul sain palju jooksjatele järele joosta ja perekonnanimesid küsida ning 400m jooksus sain öelda kõigile, et tuleb järjekorda võtta. Vahel hängisin Karli juures, kes umbes iga poole minuti tagant sai karjuda: "ÜLE!" ning vahel vaatasin niisama, kuidas lapsed kaugust hüppavad. Siinkohal peab ära mainima, et Oskar hüppas 4,98 kaugust ja ta vihkab elu lõpuni number kahte, sest tal jäi kaks sentimeetrit puudu. Ja siis ta jäi veel neljasajas meetris ka teiseks, niiet kahevihkamine jätkus. Ma pean kellestki rääkima ju, sest ma ise ei teinud midagi seal. Entertainisin rahvast vahepeal ja tegin pilte. Üldiselt nägin väga masendav välja, niisiis ma ei rõõmusta fakti üle, et Kesklinna koolil seal kehalise tund oli ja et kõik mind nägid (ja et keegi peale Maarja ei tulnud "tsau" ütlema). Sorry, ma ei mõelnud mitte millegi muu peale, peale soojuse :D

Peale spordipäeva trippisin koju üsna kohe (Oskar ostis mulle kokat ja seega te ei saa mind süüdistada koka joomises) (vahet pole, suva see kokavabadus) (ma joon seda nii harva, et enamus inimesi maailmas kahjusatab oma tervist seitse korda rohkem iga päev) (näiteks Oskar) ja siis tuli Aveliis külla. Ma polnud teda mingi sadamiljon aastat näinud ja selle pärast siis. Rääkisime, vlogisime, kuulasime head muusikat, trollisime, rääkisime, sõime-jõime ja siis ma saatsin ta bussi peale. Ma tegelikult avastasin, et mul on kõik saapad kõrge kontsaga ja see fakt ei rõõmusta mind üldse, sest ma ju pole mingi over a kilometer pikk, eksole. Miks ma ei võiks lühem olla? Nagu mingi meeter kuuskend kolm näiteks. Või neli. See oleks oknorm. 163 on üsna ilus number ka. 167 on lihtsalt liialdatud. Võtaks mingi tüki ära vahelt. Maitea, teeks midagi selle pikkusega...

Pilte on ka, enamus on fotkis üleval. Enda pilte ei toppinud sinna :D

5 comments:

Liisu said...

Btw mina olen 1.63 ;) ja ma for sure võtaks su 4 ekstra cm endale kui saaks vm :d

Paula said...

noh, midagi sellist oleks väga okinormi

Mari-Liis said...

awwwww, sa oled nii nunnu :)

Paula said...

aitäh, nunnu :)

Martina said...

ära nüüd põe :D . ma olen 175-176 pikk :D ja kontsad on endiselt in, kui tuju tuleb