Pages

Sunday, September 4, 2011

SIDUR PIDUR GAAS GAAS, SIDUR PIDUR GAAS.

Tervitame kõik minu uut 124. followeri! Ja oleme tänulikud kõigile eelnevale 123-le ka! :)

Igatahes, mul on täna nii-nii äge päev olnud. Hommikul ärkasin ja läksin jooksma. Jooksin mingi tund aega, nii mõnus oli. Ma ei viitsi kunagi tagasi joosta, mis tähendab, et ma jooksen räigelt kaugele ja siis kõnnin tagasi. Täna ma isegi jooksin, kusjuures. Siis tulin koju ja niitsin muru ära - olin tubli laps. Muru on nii chill niita, vahepeal libistad ploome puu otsast :D Väga mahe.
Peale seda ütles iss, et lähme sõidame ringi. Läksime lennuväljale ja ma sain autoga sõita. Aga kõik mu eelnevad korrad on olnud automaatkastiga, mis tähendab, et ma vaatasin seda käigukangi nagu see oleks mingi suvakas pudrunui ja ainuke asi, mis ma sellega teha oskan on.... ee.. mitte eksisteeriv. No ja terve sõidu ma jälgisin, kuidas iss neid käike vahetas ja ma ei jaganud midagi. Mkm.
Jõudsime sinna ja iss ütleb, et noh, sidur, pidur ja gaas, palun väga. Ja ma istun seal nagu hunnik õnnetust: "Issi kuule, mis see sidur on?" :D Nojah, see sidur sõi mu närvirakke kusagil pool tundi. See tuli tasakesi üles lasta ja ma seal suretasin vähemalt 12423534632433 (okei, umbes 15 äkki, aga ikkagi) korda auto välja, sest ma lasin liiga järsku. No ja siis lõpuks ma sain aru, mismoodi kõik kaaskodanikud autojuhid seda teevad. Põhimõtteliselt. Ja me jõudsime isegi teise käiguni, hoolimata sellest, et esimesed viis üritust paigalt liikuma hakata lõppesid issi lausega: "Enne tuleb käik sisse panna....". Aga ma jõudsin teise käiguni, voila. Ja kui aus olla, siis isegi kolmandani ja lisaks veel suunatuleni. Sellele vaatamata on see manuaalkast ikka täiega ajusurm. Koju sõites lohutati, et meil on kõrvaltänavas täpselt selline kallak, kust tuleb koos käigukangi tõstmisega paigalt liikuda. Jah, ma tean, sest ma näen enda toa aknast koguaeg neid õnnetuid Selge ja Raatuse ja kõikvõimalike autokoolide õpilasi just nimelt selle kallakul.
Aga väga fun oli sellegi poolest. Ma nagu päriselt tundsin, et ma jõudsin kuhugi. Ma lihtsalt olin täiesti veendunud, et me lahkume sealt, sest Paula ei suuda sidurit rahulikult üles lasta. I DID IT!

Siis käisime Selverist läbi ja ma sain 2 liitrit kokat. Super. Kogemus + 2 liitrit kokat. Mõnuus :)

Ja nüüd ma varsti lähen sauna. Ja jäängi sinna.
Vlogi tahate? Ma võin enne seda ühe vlogi teha...
Mul on muidu üks eilne ka, ma isegi editisin ära, ainult üles on vaja laadida.

Pilt on by Maria, endiselt.

5 comments:

Mari-Liis said...

su pluus on nii pretty :S

Paula said...

teil on mu pluusiga sarnaseid omadusi, jah ;)

Martin said...

"Koju sõites lohutati, et meil on kõrvaltänavas täpselt selline kallak, kust tuleb koos käigukangi tõstmisega paigalt liikuda"

Äkki sa mõtlesid käsipidurit? :)

Raindrops of Red said...

wow, you are gorgeous..
first time on you blog and i love it.. you have amazing pictures :)

xoxo,
keschen

http://raindropsofred.blogspot.com/

Paula said...

Martin: JAH, MA MÕTLESIN KÄSIPIDURIT, OH JOY :D:D

Keschen: Aww, thank you! You are so sweet! I checked out your blog and am now following, it's great! :)