Pages

Monday, September 26, 2011

kepikõnd is a lifestyle and we're livin' it =)

Tänane päev piltides põhimõtteliselt (:

Kes juba aru pole saanud, siis koka-mitte-joomise-projekt on väga faily. Eile tõi iss mulle kokat ja täna võtsin ühe kooli kaasa. Aga see polnudki nii hea, sest alguses kukkus see mul maha (okei, ma viskasin selle maha, kogemata...) ja pärast pani Oskar sinna koolamentose sisse ja see rikkus maitse ära. Niisiis ma ei teagi, mis sellest sai. Oxeni tunnis oli nagu ikka, masendav. Aga ma õppisin ära sõna "beeindrücken" ehk siis mõnitama saksa keeles. Seda mu õpetaja ju teeb :) Keemia oli ka paras surm, ma tegelesin sellega, mis asub üleval teisel pildil ja aeg-ajalt ütlesin paar numbrit. Kehalises tegime me kepikõndi, jah, te lugesite õigesti. Meile anti kepid ja pidime kooli juurest ümber Anne kanali ja tagasi kõndima. Väga norms. Peale kooli viskasin koti koju ja läksime Oskariga Fastersisse. Mul jäi kitarr ära täna. Ma olin selle üle õnnelik isegi, sest ükskõik, palju ma seda Melodisches Stücki ka ei harjuta, 100 beats per minute ei tule välja noh. Harjutan veel, pole ullu. Aga jah, Fastersis sõime juustuburksi (VÄIKEST) ja mingi hetk tuli Remo sinna. Polnud ammu näinud, rääkis meile elust Poska gümnaasiumis. Ma ei oskagi seda juttu kokku võtta kuidagi, oli väga häid külgi (valikainetena fotograafia ja loogika; paaristunnid, mille järel 40 minutit pausi, mida veel tahta?) aga oli ka nõmedaid asju (ei mingeid õpikuid, raske geograafia, halb koolitoit jne). Ja siis tulin ära koju põhimõtteliselt.

Aga sain oma kirjandi valmis eile ja olen haigelt õnnelik. Hallik parandas täna ära ka ja nüüd ma vaatan veel üle, mis värk mul nende minevikkude ja asjadega on (kell 1 kirjandit kirjutades väga ei mõtle ajavormide peale, it's a fact).

Viimase pildi peal on mu uus to-do-listide märkmik. Lihtsalt näeb ilus välja ja sisaldab sadat asja, mis on vaja ära teha. Agajah, uusi pilte saab arvatavasti varsti ;)

MARIS: See lugu, mille ma lubasin blogisse panna ja mida ma enne keemiat laulsin like a boss.


2 comments:

Mannu said...

Nii special ja boss tunne tekkis selle video peale, aitäh. :)

Paula said...

awwies :)