Pages

Tuesday, September 6, 2011

Jalgpall for the win

Kusjuures, ma pole kindel, kas see on tarkusehammas. Mulle öeldi, et see võib olla üks suvaline purihammas. Seega mu praegune terviseseisund võib olla halbade juhuste kokku langemine ehk siis külmetus + kasvav purihammas = valutav põsk, kurguvalu, peavalu ja väsimus. Palaviku kohta pole ma kindel, sest ma ei leia kraadiklaasi üles.
Koolist..
Füüsika - Päeva alustamine füüsikaga on kõike muud kui hea mõte. Aga see elektri teema on väga füüsikalik, seega igav ja iseenesest arusaadav, aga ikkagi igav.
Geograafia - Tunni alguses sain shoki, kui Kristi (mu geography-mate) ütles: "Oeh, lausa kaks geograafiat nädalas..." ja mina olin seal sellise kerge südamerabandusega: "MIDA, MIKS MINA SELLEST MIDAGI EI TEADNUD???" Aga jah, kaks geograafiat, järjest päevadel. Oh milline rõõm...
Matemaatika - Ma lugesin ära, mitu korda Oskar mu selja taga ropendas. Kahjuks ei ole tulemused täpsed, sest alustasin alles poole tunni pealt, kus ta oli juba nii närvis, et oli raske järge pidada. Sel korral jäi skooriks 4 erinevat sõna ja kasutuskordi tuli lausa 17! Ootame rekordit järgmistest matemaatika tundidest!
sest mulle ainult peeglireidikaid
teha meeldibki..
Inglise keel - Tegime mingeid dialooge ja kuna Oskar põhimõtteliselt magas, oli see üsna monoloogi moodi... Aga kui õpetaja ütles, et ta annab parematele hinded, küsis Oskar ilusti, et mis ta ütlema peab ja millal. Ta sai isegi hakkama, aga hindeid selle eest ikkagi ei saanud. Mina, kui Oskari motivaator sellel õppeaastal pean ütlema, et selline käitumine pole üldse hea, sest siis ta ei hakka isegi mitte hinnatavate tööde juures vaeva nägema, sest kunagi ei tea, kas töö on tegelikult hinnatav või mitte. Just saying...
Ühiskonnaõpetus - Fred, nagu õpetajagi, rääkis TERVE tunni ja lõpuks ma lihtsalt ignoreerisin teda. Sorry, Fred, ma tegelikult arvan, et sa oskad väga hästi apelsini joonistada ja et sinu õpiku kaanekujundus on väga kaunis, aga mida rohkem mina selles tunnis rääkisin, seda rohkem pidin vastama ma küsimustele, millele ma vastata ei osanud, sest õpetaja rääkis paraku vaiksemini kui Fred. Aga muidu oli okinormi.
Bioloogia - Me suutsime välja vihastada õpetaja, kelle kohta ma kuulsin sõnu: "Seni, kuni te teda välja ei vihasta, pole ta üldse karm..." Well, see selleks. Õppisime luustikku ja ma rääkisin Enelile kogueg umbes, et: "Aaa, see luu oli mul ka katki kunagi, jaa.." Ja Eneli istus seal sellise kõvera näoga ja palus, et ma vait oleks. Sorry, ennnu :)
Peale tundi arutasin Oskariga, et äkki minust ikkagi saaks arst. Oskar ütles, et kui arst, siis kindlasti mitte lastearst... True that..
Keemia - Väga. Masendav. Tund. Punkt.

Solfedžo ja muusikalugu olid täiesti normaalsed. Mul on uus klass nüüd ju. Astusin klassi sisse ja mul oli sellise ülbe tšiki tunne, sest kõik seal on umbes vanuses 10-12 ja fännavad kas Yu-Gi-Oh'd (ma ei tea, kuidas see kirjutatakse..) või Hello Kitty't ja mina astusin sinna oma needitud teksade ja nahktagiga, kulmupliiats ja ripsmetušš näos kinni. Istusin Georgi kõrvale, sest teda ma natuke teadsin (kõndisime mingi aasta solfi tundidest koos bussipeatusse).. vähemalt arvasin, et teadsin, aga tal oli oma semudega liiga huvitav teema pooleli (nad rääkisid vihikutest või millestki sarnasest...). No ja siis ma istusin seal, võtsin telefoni välja, mängisin seda ufolehma mängu kuni klassi sadas Toomas. Toomas käis minu koolis mõnda aega, aga siis sai ta aru, et see on suht 'mõtekas' kool ja nüüd käib ta Karlovas oma lauluhäält harjutamas.
Toomas istus minu taha ja me hakkasime suvest ja igast ägedatest asjadest rääkima, mispeale kõik need väiksemad poisid vaatasid, et OKOU, see on mingi äge vend, sest ta räägib selle ülbe tsikiga. Nojah, peale seda olid kõik minust äkki huvitatud... Aga Toomas oli ilmselgelt rohkem teemas kui Yu-Gi-Oh-kutid... Sorry, guys.

Mul on homme pildistamine, nii et ma tahaks varem magama jääda, aga mul on midagi unega väga katki, seega jään ma alles kell üks magama.
Pildid ja see gif on minu tehtud, jeh.

2 comments:

Martin said...

Saa ruttu terveks! :)

Paula said...

Awwies, üritan :)